2777
2789

بنظرتون پارچه بگیرم براشون بدوزم ناراحت میشن لااقل برای دختر بزرگه یه مانتو برا خانومشم یه مانتو ساده میتونم با اینکه خودم تو شرایط بدیم اما حال بدی دارم وقتی دخترش میبینم و میبینم پدر بچم برا دخترم لباس عید میخره ولی اون با حسرت نگاه میکنه کاش یه عالمه پول داشتم خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدوز عزیزم خدا خیرت بده

نه اصلا ناراحت نمیشن هدیه ست دیگه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
چقدر دلم غمگینه ای کاش ایران اندازه یکی از کشورای اروپایی بود با وسعت کم لااقل دولتش بتونه نیازمندا ...

خیلی ناراحت کنندس که ببینی کسی بخاطر نداری تو عذابه و ناراحت کننده ترش اینه که کاری از دستت برنیاد براشون انجام بدی

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
خیلی ناراحت کنندس که ببینی کسی بخاطر نداری تو عذابه و ناراحت کننده ترش اینه که کاری از دستت برنیاد ب ...

منم خودم شرایطم عالی نیس ولی خدا رو شکر اما اینا واقعا تو سختین 

نمیدونم چرا اخه بچه دار میشن بخدا