2777
2789
عنوان

دیجی کالا

352 بازدید | 17 پست

از کجا بفهمم جنسی که میخوام اصله یا نه من میخوام فلوت ریکوردر بخرم تو بازار ۱۳۰ قیمتش ولی دیجی کالا زده ۸۰ بعد به معازه دارا میگم میگن اون اصل نیست و از این چرت و پرتا حالا چی کار کنم به نظرتون

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی هندزفری بلوتوث سفارش دادم ک با عکسی ک تو سایتش بود زمین تا آسمون فرق میکرد.اخر هم با شکایت تونس ...

پس ریسک نکنم ممنون از راهنماییت

اگه فروشنده اش خود دیجی باشه احتمالا اصله اگه فروشندش مغازه ای چیزی باشه بنظرم نمی ارزه به ریسکش

خوب من تو گوگل میزنن دیجی کالا دیگه از کجا بفهمم فروشندهاش کیه

ما خیلی خرید میکنیم مشکلیم پیش نمیاد باید هر چی ک میگیرینو برین نظراتشو بخونین  شوهرم گوشی کابل لامپ سفارش داده بود امروز اومد خوبم بود مشکلیم نداشت 

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 
پس ریسک نکنم ممنون از راهنماییت

نه عزیزم اصلا.دیجی کالا از بیرون گرونتر میزاره

اگه ارزونتره مطمئن باش ی مشکلی هس

قبلا من زیاد خرید میکردم عالی بود ولی چند وقته خیلیییی بی کیفیت شده اجناسش

نه عزیزم اصلا.دیجی کالا از بیرون گرونتر میزاره اگه ارزونتره مطمئن باش ی مشکلی هس قبلا من زیاد خرید ...

منم دوتا کیف خریدم امروز بدستم رسید تو یکیش اشغال پارچه ها و فومای خورد شده ریخته بودن یکیشم زیپش کنده بود.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
منم دوتا کیف خریدم امروز بدستم رسید تو یکیش اشغال پارچه ها و فومای خورد شده ریخته بودن یکیشم زیپش کن ...

نمیتونین مرجوع کنین؟من برای همسرم هندزفری بلوتوث سفارش دادم اشتباهم این بود ک همون روز اول از تو جعبش باز نکردم دو سه روز بعد برا تولد همسرم بهش دادم وقتی باز کرد شوکه شد

یه تیکه پلاستیکه آشغال بود.چون چند روز گذشته بود اصلا قبول نمیکردن پس بگیرن ولی من ب آی نماد شکایت کردم و پولمو گرفتم😁

نمیتونین مرجوع کنین؟من برای همسرم هندزفری بلوتوث سفارش دادم اشتباهم این بود ک همون روز اول از تو جعب ...

من حوصله ندارم مرجوع بدم متاسفانه. بعدم بدای هدیه خریدم.یه بارم گوشی خریدم که روش یه لکه بود که با کلی زحمت و با الکل و دستمال پاکش کردم تازه امنیتشم مشکل داشت قفل نمیشد صفحه!اما باز نمیدونم چرا احمق میشم چندوقت یکبار خرید میکنم.البته چیزای خوبم خریدم.ولی مثلا یه برس حرارتی خریدم که عین همونو دختر خالم نصف قیمت از قشم خریده بود🤥😐😂

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
من حوصله ندارم مرجوع بدم متاسفانه. بعدم بدای هدیه خریدم.یه بارم گوشی خریدم که روش یه لکه بود که با ک ...

من بیشتر از اینکه حس کنن زرنگن لجم گرفت و شکایت کردم😁اخه ب خانومه گفتم ازتون شکایت میکنم گف هرکاری خواستی بکن ب هیجا نمیرسی اخرشم با معذرت خواهی پولمو دادن😅

من جای شما بودم تا الان در شرکتشونو تخته کرده بودم😂

ما هم قبلا خیلی خرید میکردیم واقعا خوب بود ولی از وقتی ک فروشنده های دیگه اضافه شدن واقعا کیفیت اجناس افتضاح شده .قیمت خییلیاشون هم دو برابره بیرونه