2777
2789
عنوان

با جاریم چه کنم ؟

586 بازدید | 28 پست

من یه جاری دارم. از روز اولی ک اومدن برای خواستگاری تا سلام کرد ب من گفت من مادرشوهرتم. یه حس برتری داره و فکر میکنه از همه بیشتر میدونه...در حدی ک وقتی زایمان کرده بود رفتم ملاقاتش مامانش ب دروغ گفت خداروشکر ۴ تا مهندس دارم منظور بچه هاش بودن ک جاریم با توپ و تشر بهش گفت بسه مامان در صورتی که جاریم اصلا دانشگاه هم نرفته. بماند ک تو بارداری هم کلی اذیتم کرد ک آی مواظب باش .. آی شکمت چرا کوچیکه.. آی بچه ت زیر ۳ کیلو نشه ... آی کیسه آبت پاره نشه ... مدام اشکمو در میاورد . یه بارم ک اومدن خونمون برا سیسمونی دیدن ب دخترش گفت برو بشین دعواش کرد. دخترشم ۳ سالش بود گفت خودت بشین مگه نگفتی تو ماشین ک من بلند ننیشم دست ب چیزی نمیزنم... تا بچه م دنیا اومد ما ب خانم نگفتیم زردی داره. فردای مهمونی دهم بچه م زنگ زد ب من ک چرا قایم کردی و فلان اشکمو پشت تلفن دراورد. عیدم زنگ زدیم خونه پدر شوهرم تبریک بگیم با ما حرف نزد. منم خونشون نرفتم ... بعد ها شنیدم ب همه گفته ک من گفتم تو زندگیم دخالت نکن.ک ب خدااااا من اصلا نگفتم... دروغه ... یک ساله با هم قطع رابطه ایم. من برا تولد دخترمم دعوتشون کردم اما هیچ زنگم نزدن بگن ک نمیایم. الان برا عید میخوام بریم خونه پدرشوهرم شهرستان ..‌ میترسم اونم بیاد نمیدونم چ برخوردی کنم باهاش.. البته بگم تو این یکسال فقط یه بار اومدن مهمونی ک ما هم بودیم اونم از ۶ متری سلام داد بهم  رفتنی هم ن ب من ن ب شوهرم جواب خداحافظی هم نداد...

خدایا راضی ام ب رضای تو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه درجه از خودش بدتر رفتار کن وسلام

همه ش احساس میکنم از حرصش میزنه زیر گوشم 😂😂چون با خصوصیاتی ک از من میشناخته گفته هر کاریش کنم میاد پابوسیم.. منم نرفتم حرصش گرفته

محل سگ هم بهش نزار مگه کیه توحفه ضعف نشون دادی اونم پرو شده دیگه چرا اشکت در بیاد اصلا محل نزار بدتر از خودش رفتار کن

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
خیلی استرس دارم والا ... امیدوارم بتونم بی محلی کنم بهش

ینی یکی بهت بی محلی کنه تو تحویلش میگیری ؟؟؟ بیخیااااااااااال

اصلا جوری برخورد کن انگار نمیبینیش.تا این حد

من ک خودم این مدلی‌ام

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
چقد تو ضعیفی دختر بدتر من. محكم باش والا از حسودیشه اینجوری میكنه.اصلن نگاشم نكن فكر كن نیست.

اره والا.بدبختیم اینه دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم ک همیشه خودم ناراحتم... هیچ خونه هم خریدیم نیومد خونه دیدنی . اقوامم گفتن ب برادرشوهرم برو خونه دیدن برادرت . میگن برادرشوهرم فقط زنشو نگاه میکنه و هیچی نمیگه

محل سگ هم بهش نزار مگه کیه توحفه ضعف نشون دادی اونم پرو شده دیگه چرا اشکت در بیاد اصلا محل نزار بدتر ...

ماشالله اینقدر زبون داره ... حریفش نشدم لحظه ای ک زنگ زد با یه لحن بدی گفت چرا زردی بچه تو قایم کردی ک من ترکیدم ... 

ببین برو کاملا لارج و لاکچری با مادرشوهرپدرشوهرت بخند و مادرجان پدرجان بکن و احترام شدیییییید بذار به خواهرشوهر و برادرشوهر،خصوصا شوهرجاریت،خودتو خار کن تو چشش،و خودتو برجسته کن پیش بقیه

تا باشه باهات کل کل نکنه😎😎😎😎