اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس..
<<<<<<<
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اول وضومی گیرم روبه قبله می شینم دعای فرج می خونم وبعد دعارو می خونم باکسی هم حین دعا خوندن حرف نزن 100بار پشت سر هم بعد دوباره دعای فرج بعد حاجتم ومی خوام
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس..
<<<<<<<
اجازه بدید تعریف نکنم چون یادآوری اون روزها اذیتم می کنه هرچندکه به لطف خداتموم شددرمورد یکی از عزیزانمه
امیدوارم شماهم حاجت روابشین من خیلی به این دعا ودعای عظیم الشان اعتقاددارم
<<<<<<<
مطمنم اگه به صلاحت باشه دست خالی برنمی گردی مطمن باش خودمقتال هم ضمانتش کرده بازم می گم اگه به صلاحت باشه!!!
این حرفوازمنه حقیر بپذیرید اگه حاجت روانشدید بدونید حتماصلاح نبوده مباداایمانتونو از دست بدید چون ممکنه بازم حاجت داشته باشید وسراغ این دعاها نرید💚💚
<<<<<<<
وای خداروشکر.برای منم دعا کن.قبلا واسه ازدواجمون خوندم که هنوز معلقیم اما اینبار برای داداشم خوندم ک ...
برای ازدواج که اگه مصلحت باشه حتماجور می شه
امابرای داداشتون من 100درصدمطمنم کارپیدا می کنه
اگه اونایی که گفتم رعایت کنی💚
<<<<<<<
چرانمی شه عزیزم انشاالله خدابهت یه نی نی سالم وصالح عطاکنه
<<<<<<<