2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۶ هفته م ۲هفته دیگه زایمانمه نهایتش این دوهفته بشه۲۹۰۰ یا۳ کیلو

منم همینم دیگه من ۳۷ هفته م الان

منم رو همون ۲۸۰۰ حساب کردم عب نداره چ میشه کرد بچه خواهرمم ۲۸۰۰ بود فسقلی الانم ریزه میزه س باحاله😀

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
منم همینم دیگه من ۳۷ هفته م الان منم رو همون ۲۸۰۰ حساب کردم عب نداره چ میشه کرد بچه خواهرمم ۲۸۰۰ بو ...

خواهرزاده خودمم ایطو بود

الانم یه دختره ریزو بانمکه

اما خانواده شوهرم خیلی براشون وزن مهمه

بااین مریضیم متاسفانه دیگه هیچی نمیتونم بخورم😥

خب عسل و اب گرم زياد بخور عسلم فكر كنم براي وزن گيريش تاثير بذاره ولي چون يك ماه بيشتر نمونده تحمل كن و سعي كن بخوري وزن بگيره ك هم اگ زردي گرف سختش نشه هم اينكه سرمايي چيزي نخوره و تپل مپل تر باشه👼🏻😍

سر زايمانتم دعا كن واسم نيني منم سالم ب دنيا بياد🤲🏻👼🏻

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔
خواهرزاده خودمم ایطو بود الانم یه دختره ریزو بانمکه اما خانواده شوهرم خیلی براشون وزن مهمه

فک کنم دیگه ژنشون اینجوریه آخا من تغدیمم خیلی خویب بوده تقریبا دو روز درمیون یه نصفه ماهی میخورم گوشت خیلی خوب میخورم مرغ همینجور هر چی ک خوبه میخورم ولی خب همینه دیگه چیکارش کنم بهتر 😁 خسته نمیشم بغلش کنم

😭😭😭😭 این همه مریض نشدم ماه آخر نمیدونم چراهمیطوالکی مریض شدم.

آره منم دو سال بود سرما نخورده بودم هفته ۳۶ سرما خوردم😐