2777
2789
عنوان

جون هر کی دوست داری یه دیقه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم شرعی اینه اگر نوه از مادربزرگاول مادری شیر با شرایط کامل بخوره، دختر و داماد حرام ابدی میشن و ب ...

چرا خب علتش چیه؟

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
نمیده سه روز اول که دختر عموم شیر نداشت داده

تمام سه روز کاااااامل یعنی؟؟؟؟

اگر شرایط رو داشته که متاسفانه همینه که فرمودید

مگر اینکه

در سه روز 15 وغده نخورده باشه

دقیق بپرسین که چند وعده خورده بچه. شیر رو پس نیاورده باشه.بینش اب قندی، چیزی نخورده باشه

سعی کنین شبهه هم بندازین براشون که بالا میاورده شیر رو و .....

از زن عموتون دقیق بپرسین ببینین چند وعده خورده. ان شاءالله که شرایط رو نداره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
نه ۳ بار فقط اونم کم

خب شرایطش رو دقیق یادم نیست ولی باید ۱۵ بار باشه و مابینش چیزی به جز این شیر نخورده باشه. یه پرس و جو بکنین. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
چرا خب علتش چیه؟

چون در اون صورت پدر بچه میشه داییش ، و مادر و پدر بچه از طریق این شیر،باهم یه نسبت دیگه هم پیدامیکنن که حرامن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
اولا که اینا همش حرفه اعتقاد ندارم کلا دوما واسه شمایی که اعتقاد دارید  چون خبر نداشتن واز عمد ...

این مسئله عمد و سهوش تاثیری در حکمش نداره

تمام سه روز کاااااامل یعنی؟؟؟؟ اگر شرایط رو داشته که متاسفانه همینه که فرمودید مگر اینکه در سه رو ...

نه بابا تو سه روز اول که رفته پیش دختر عموم یه بار بهش شیر داده بعد فرداش که رفته یه بار دیگه داده سینه دختر عموم شیر آمده خودش شیر داده دیگه و یه بارم این تازگیا داده دختر عموم گذاشته پیشش رفته بیرون

خانوما اگر مادری شیر نداره و نمی خواد شیر خشک بده لا اقل شیر طرف رو بدوشه با شیشه بده به بچه. چون برای مادر رضاعی بودن هم شیر دادن بدون واسطه باید باشه. یعنی مستقیم از سینه. هر چند شیر خشک بهتر از اینکارهاست.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
گفتم متاسفانه الان چند ساعته داره گریه میکنه 

خب برو بگو اشتباه شده 15باره،آخه چرا قبل حرف زدن به دل،طرف دقت نمیکنین ،یه رفیق دارم خیییلی مذهبیه بخاطر امربه معروف ونهی ازمنکربا لودر از روهمه رد میشه،عاقا شما تنها برو بهشت مردم به زورنمیخوان بیان

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
نه بابا تو سه روز اول که رفته پیش دختر عموم یه بار بهش شیر داده بعد فرداش که رفته یه بار دیگه داده س ...

پس شرایط محرمیت نداشته

زنگ بزنبن بگین یه خطر بزرگ از بیخ گوشتون رد شده. دیگه تکرار نکنن

خیلی خوبه قبل انجام کاری حکمش رو بپرسیم