دختر عمویی من و مامانش حدودا تو فاصله یک ماه از هم هر دوشون زایمان کردن مامانش یه ماه قبل خودش زایمان کرد بعد زایمان دختر عموم مامانش حدودا سه بار به نوه اش شیر داده حالا امروز یهو تو نت خوندم که این کار باعث حرام شدن ابدی دختر عموم به شوهرش میشه و باید از هم جدا شن بهش گفتم داغون شده نمیدونم باید چیکار کنیم یعنی فقط با ۳ بار هم به هم حرام میشن؟کسب تجربه ای داره؟تو رو خدا کمکمون کنید
خب برو بگو اشتباه شده 15باره،آخه چرا قبل حرف زدن به دل،طرف دقت نمیکنین ،یه رفیق دارم خیییلی مذهبیه ب ...
متاسفانه وقتی پای مسئله فقهی میاد وسط، همه خودشونو جامع الشرایط میدونن
هنوز به این باور نرسیدیم که فقه علم پیچیده ایه نباید ندانسته وارد مباحثش شد.
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بزنن زندگی مردمو داغون کنن؟یه بچه بی پدریا مادر بزرگ بشه؟
اگر مسئله رو بدونن دچار اشتباه نمیشن که این اتفاقات بیفته
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
حالا که نمیدونن واگه اتفاق افتاده بودواقعا یه زندگی رو میپاشین با اینکه عاشق هم بودن؟
حتی اگر نمیدونستن
متاسفانه این مسئله به این شکله . من و دیگران هم نمیتونن کاری کنن. حکم، حکم خداست
حتی اگر نمیدونستن متاسفانه این مسئله به این شکله . من و دیگران هم نمیتونن کاری کنن. حکم، حکم خداست
خدا مثل من وتو فکر نمیکنه بسیار مهربان وبخشنده است واینقدر که شماها میگید سختگیر نیست.این حکمها هم خیلیهاشون من درآوردی هستن وحکم خدا نیست فقط لازمه یکم از عقلی که خدای بزرگ به ما عطا کرده استفاده کنیم وتشخیص بدیم چه راهی درسته وچه راهی اشتباه.
اگر هم واقعا اعتقاد دارید واحساس گناه میکنید میتونید فقط تذکر بدید که این کارتون حرامه دیگه انجامندید.نه اینکه برن طلاق بگیرن یه بچه این وسط بدبخت بشه یه خانواده نابود بشه.خداییش یه حرفی بزنید که حالت تهوع بهمون دست نده.
البته اینجور مواقع دنبال شبهه انداختن و پاک کردن صورت مسئله میریم
مثلا میگیم کامل نخورده، شیر رو بالا اورده و ... تا کار به جداشدن نکشه