2777
2789
عنوان

جون هر کی دوست داری یه دیقه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

اولا نباید بدن

دوما سه بار شیر خوردن حرام نمیشن باید شیر با شرایط محرمیت بخوره

الانم تذکر بدین که دیگه به نوه شیر ندن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
وا یعنی الان مادرشوهر پدرشوهرم به هم ۳۳ ساله حرامن به هم😑😑😑😑😓😓

😂

ولی واقعا همچین چیزی هست منتها تعداد و مقدار شیر دادنش رو هم گفتن ،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام اولا نباید بدن دوما سه بار شیر خوردن حرام نمیشن باید شیر با شرایط محرمیت بخوره الانم تذکر بد ...

خدا خیرت بده.

استارتر ایشون درس حوزه میخونن مطلع هستن.

زنگ بزن اون مادرو از نگرانی در بیار

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

ببین این تو فضای مجازی پیچید ولی مکارم شیرازی رد کرد گفت اصلا اینجوری نیست بعدشم با سه بار شیر دادن بچه محرم کسی نمیشه باید به قدری به بچه شیر داد که یه پره گوشت از شیر مادر بزرگش تو بدن بچه به وجود بیاد که با سه بار بعیدمیدونم بازم از مراجع تقلید بپرسید

گفتم متاسفانه الان چند ساعته داره گریه میکنه 

اگر فقط سه بار بوده مشکلی پیش نیومده

قبلش یه امار از عالم به مسئله بگیرین بعد. بزنین تو پر طرف

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

نه فک نکنم با سه بار مشکلی پیش بیاد..مرجع تقلیدشون بپرسن

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

حکم شرعی اینه

اگر نوه از مادربزرگاول مادری شیر با شرایط کامل بخوره، دختر و داماد حرام ابدی میشن و بدون طلاق باید جدا بشن. اما همین شرایط شیر خوردن مهمه که با سه بار تحقق پیدا نمیکنه

خب با سه بار فکر نکنم همچین حکمی داشته باشه ولی خوب شد گفتی لااقل جلوی اینکارشون رو بگیرن!

من نمی فهمم چرا تا یه بچه میبینن سینه اشون رو میچپونن تو دهنش بدون توجه به عواقبش!!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
اگر فقط سه بار بوده مشکلی پیش نیومده قبلش یه امار از عالم به مسئله بگیرین بعد. بزنین تو پر طرف

والا از تو نت خوندم پیشش بودم از دهنم پرید گفتم آنقدر بهم ریخت هزار بار گفتم خدا غلط کردم