بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عالیه زیاد گرون نیست من ۶ماه پیش رفتم الان دخترم ۵ماهشه همسرم صب س ۷ونیم اینا میرفت نو ...
اخی نازی به سلامتی زنده باشه.والا من زنگ زدم پرسیدم گفت ۶۰۰ تومن در صورتی که جاهای دیگه ۳۵۰ میگیرن.اخه به من خیلی دوره عزا گرفتم چجوری برم😐خیلی معطلی داره؟من تو نظرات خوندم می گفتن بد اخلاقه و هیچی توصیح نمیده هیزم هست راست میگن؟
اخی نازی به سلامتی زنده باشه.والا من زنگ زدم پرسیدم گفت ۶۰۰ تومن در صورتی که جاهای دیگه ۳۵۰ میگیرن.ا ...
ببین گرونیش ارزش داره خیلی ها جاهای ارزون رفتن ولی درست جواب نگرفتن این دقیقه من اصلا حرف هیچ دکتری رو قبول ندارم جز این.نه اصلا بداخلاق نیست هیزم نیست من که ندیدم خیلی ماهه ایشالا بعد عید حتما میرم با دخترام دیدنش و هم تشکر.ازش زیاد سوال نپرس فقط بگو استرس دارم بگو اول خدا بعدم شما.قشنگ توضیح میده.شهریاریان یه سونو کالر داپلر رو ۸۵۰میگیره ولی این ۴۵۰ گرفت.نگرتن معطلی نباش همه جا همینه دوساعت که تو نوبتی.