فسقلی من یه ساله شد😘ژله هامو😂👇 شب تا صبح با ژله بازی کردم راه راه دربیاد اونم با مثیبت شد این
کادو بابام به پسرم👇کادو عموش 😘👇
اینم تممون😘👇
😘 این روزا واسه همه مادرا ارزو میکنم 😘 اونایی که اولاد میخوان در انتظار بچه هستن اونایی که منتظرن نی نی شون بیاد ایشالاه شمام بهتر از من واسه کوچولوهاتون تولد،بگیرین😘..... فداتون😘
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
دیدید که این همه عکس تو پست اول گذاشت، همش هم آپلود شد، اتفاقی هم نیفتاد خار هم نداشت
یاد بگیرید لطفا😡
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁