2777
2789

فسقلی من یه ساله شد😘ژله هامو😂👇 شب تا صبح با ژله بازی کردم راه راه دربیاد اونم با مثیبت شد این

کادو بابام به پسرم👇کادو عموش 😘👇

اینم تممون😘👇

😘 این روزا واسه همه مادرا ارزو میکنم 😘 اونایی که اولاد میخوان در انتظار بچه هستن اونایی که منتظرن نی نی شون بیاد ایشالاه شمام بهتر از من واسه کوچولوهاتون تولد،بگیرین😘..... فداتون😘

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم نی نی سایتم به اینستا تبدیل میشه😂

😂😂😂😂

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
تولد گل پسر مبارکه انشاالله تو رخت دامادی ببینیش    

مرسی عزیزم

عزیزم تولدش مبارک باشه 

بسیار هم ممنون که پست اول عکس گذاشتی

قابل توجه تمام دوستان

دیدید که این همه عکس تو پست اول گذاشت، همش هم آپلود شد، اتفاقی هم نیفتاد خار هم نداشت 

یاد بگیرید لطفا😡

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁