2777
2789
عنوان

دیگه دارم خل میشم جدی جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 60 پست
نه عزیزم کی گفته ک بعیده اتفاقا الان رحم ایشون آمادگی خیلی زیادی واسه بارداری داره

هنوز بعد لز هشت ماه هم آمادگی داره بیشعور؟؟؟؟؟

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی میکنی من بدتر میزنم زیر گریه......

عشقم شوخی کردم.همون زعفرون بخور چندبار..ولی فک نکنم قرصم اینقد مضر باشه حالا یبار بخوری حالا بلزم هرجی خودت صلاح میدونی

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹
من جای شما بودم قرص میخوردم. فکر کن اگه حامله شی که صد در صد میشی باید بچتو از شیر بگیری دوباره 9ماه ...

چرا صد در صد؟؟؟؟؟؟

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
عوارض که همه قرصهای جلوگیری عوارض داره ولی شما که همیشه نمی خواهی استفاده کنی زودتر بخور دیگه تا کار ...

چه عوارضی واسه بچه ام داره؟؟؟

چون به قول خودت همون اقدام اول باردار شدی. من تو شیردهی قرص اورژانسی خوردم .پری هم بشی فقط 2روزه میش ...

چرا دو روز؟؟؟

چرا صد در صد؟؟؟؟؟؟

اسی پاشو برو قرص بخور 

بخدا هیچی نمیشه 

خداروشکر من اون موقع از سر ندونستن چندبار خوردم پسرم الان سالمه ولی متاسفانه شیرم زود خسک شد فقط  توهم فقط میخوای یک بار بخوری دیگه از بارداری مجدد ک بهتره

اسی پاشو برو قرص بخور  بخدا هیچی نمیشه  خداروشکر من اون موقع از سر ندونستن چندبار خوردم ...

شیرم خشک نشه.....

چه عوارضی واسه بچه ام داره؟؟؟

در کل دارم میگم به مرور زمان که زیاد استفاده کنی واسه خودت عوارض داره نه واسه بچه اما حالا شما که فقط همین یه بار میخواهی اورژانسی استفاده کنی اشکالی نداره میرزه به اینکه دو تا نی نی پشت سرهم بیاری که عذابش بیشتره