2777
2789
عنوان

دیگه دارم خل میشم جدی جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 60 پست
اگه حامله شم بیچاره ام

خاستم بگم چیز گرم بخور ولی بازم نمیدونم الان اثرش چطوره

فکر اینجور نکن ک بیچاره  میشی

دوست منم بچه ش دوماهش بود ک ناخواسته باردار شد

سختی زیادی کشید الانم قطعا هنوز داره سختی میکشه اما از اون حالت اولی دراومده و دختر کوچبکش یه سالشه تقریبا

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟؟صد در صد؟؟ بعدش پری هم میشم؟؟؟

عزیزم صدر صد که نمیشه گفت .ولی زعفرون قائده اور هست بخور انشاالله درست میشه...فوقشم حامله باشی زعفرون شادت میکنه میخندی دیگه غصه نمیخوری😁

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹
ماشاالله به انرژیت با بچه کوچیک.اگه باردارشی خدااین توانایی توشمادیده بهتون بچه میده .اگه نبینه که ح ...

اگه خدا صلاح بدونه بچه بده چی؟؟؟؟؟؟؟

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
اصلا قرص اورژانس نخور  برای شیردهی خیلی بده و کلا هم ضرر داره  بعیده الان حامله بشی  ...

نه عزیزم کی گفته ک بعیده اتفاقا الان رحم ایشون آمادگی خیلی زیادی واسه بارداری داره

عوارض که همه قرصهای جلوگیری عوارض داره ولی شما که همیشه نمی خواهی استفاده کنی زودتر بخور دیگه تا کار دستت نداده با بچه کوچیک حامله شدن دردسرش به مراتب خیییییلی بیشتر از یه بار قرص اورژانسی خوردنه 

باید تخم شوید و تخم گشنیز بخوری قائده آوره ولی مادرشوهر من یه بچش رو تو شیردهی باردار شد پریودم نمشد ...

اره دیگه باید تخمک گذاری اتفاق بیفته تا پریود شی اونو که شما نمیفهمی چون بعدش پریود میشی

عزیزم صدر صد که نمیشه گفت .ولی زعفرون قائده اور هست بخور انشاالله درست میشه...فوقشم حامله باشی زعفرو ...

شوخی میکنی من بدتر میزنم زیر گریه......

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

من جای شما بودم قرص میخوردم. فکر کن اگه حامله شی که صد در صد میشی باید بچتو از شیر بگیری دوباره 9ماه حالِ بد حاملگی رو تحمل کنی با دوتا بچه کوچک پیر میشی

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.

الان بچه ات هشت ماهشه و غذای کمکی میخوره, حالا قرص خوردی شیر کمتر بده بهش شش ساعت بعد مصرف هر کدوم. حاملگی ارزشش رو نداره. خودم یه نوزاد دو ماهه دارم و بهت میگم که ترسناکه دو تا بچه پشت سر هم.