2777
2789
عنوان

چرا شوهر من اینطوریه؟؟؟؟😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 50 پست
شوهر من میگه امشب مردان بزرگ مناسبتها براشون مهم نبوده و این راهیه ک من در پیش گرفتم تا در کارم پی ...

خخخخ چه حرفا

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا منم ادمم یه بچه مریض کلی درس خوندم کارمو ول کردم چسبیدم به بچه دوست دارم با محبتای این شکلی جبران کنه ولی دریغ 

کلا مرد خوبیه هرچی بخوام میخره برام همه امکاناتو برام فراهم میکنه ولی هدیه دادن بلد نیست الان برا عید اگه برم دکمیلیون بدم لباس صداش ورنمیاد ها ولی خودش اصلااااا

بابا اینقدر گفتم خسته شدم یکسال دوستل نیست که یاد نگرفت که نگرفت وقتی زیاد میگم دیگه برام ارزش نداره ...

شاید بعد از ۱۷ سال دیگه دیره، زودتر باید بهش یاد میدادی

الان بچه ها باید ازش بخوان

مثلن بچه هات بگن بریم واسه مامان‌گل بخریم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
شاید بعد از ۱۷ سال دیگه دیره، زودتر باید بهش یاد میدادی الان بچه ها باید ازش بخوان مثلن بچه هات بگ ...

والا از اول بهش یاد دادم مسیله یاد نداشتن میست اصلا براش مهم نیست اینچیزا بچه هامم پسر بزرگم که اوتیسم داره طفلی دخترمم ۸ سالشه تازه اینچیزارو میفهمه که برام گل خریده با یه تابلو رنگ روغن گشیده 

بابا مردام گناه دارن چندتا مناسبت کادو بگیرن سالگرد ازدواج .تولد .روز زن اسلامی روز زن جهانی .ولنتاین. سپندمزگان.تولد بچه ها بعد کادو مادرو خواهر خودش عیدی بده لباس نو بخرن برا همه اغلب اوقات خودشون چیزی نمیخرن برا خودشون میگیم چقد بی ذوقه 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
والا از اول بهش یاد دادم مسیله یاد نداشتن میست اصلا براش مهم نیست اینچیزا بچه هامم پسر بزرگم که اوتی ...

خودت برای خودت همیشه گل بخر

لباس یا هر چیزی میخری کادو کن و شب جلو‌شوهرت باز کن بگو واسه خودم خریدم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
بابا مردام گناه دارن چندتا مناسبت کادو بگیرن سالگرد ازدواج .تولد .روز زن اسلامی روز زن جهانی .ولنتای ...

والا از شانسم تولدم ۲۹ اسفنده تا مجرد بودم بابام میگفت تازه خرید عید کردی اونم کادوت الانم این میگه شب عیده توروخدا رعایت کن 

بخدا برا خودشم بزور لباس میخرم خیلی ادم شیک و تمیز و خوش پوشیه ولی قدیمیترین لباسشم میپوشه تو تنش قشنگه همه فکر میکنن تازه خریده یعنی تا یدست لباس براش میخرم جونم درمیاد 

خودت برای خودت همیشه گل بخر لباس یا هر چیزی میخری کادو کن و شب جلو‌شوهرت باز کن بگو واسه خودم خریدم

بخدا فردا میرم کلی خرید میکنم وایسا اگه چیزی گفت من میدونمو اون 😡😡😡

حق داری ولی امروز گل قیمت گرفتم، شاخه‌ای 28تومن😳😳😳 دیگه از این به بعد فقط لاک و رژ و به عنوان کاد ...

من آخرین بار یه شاخه گل خریدم برای خودش ۱۲ تومن، دیشب بهش گفتم امروز برای من گل نخری ها واللا زورم میاد یه شاخه گل که زودم پژمرده میشه

گفتم به جاش بریم خرید یه چیزی بخر  برام 

خدایا خودت بهم کمک کن،شکر بابت همه ی نعماتت
والا از شانسم تولدم ۲۹ اسفنده تا مجرد بودم بابام میگفت تازه خرید عید کردی اونم کادوت الانم این میگه ...

شوهر منم 29 اسفنده روز مرد امسال 29 موندم چی بخرم