2777
2789
عنوان

چرا شوهر من اینطوریه؟؟؟؟😔😔😔😔

626 بازدید | 50 پست

اصلا هیچ مناسبتی سرش نمیشه نزدیک ۱۷ ساله باهم زندگی میکنیم سه تا بچه داریم ولی هنوز نشده یه تولدی چیزی بیاد خونه یه دوتا شاخه گل دستش باشه باورتون میشه تو کل زندگیمون یکبار به اختیار خودش برام گل اورده اونم جریانش طولانیه مگه من ادم نیستم بخدا قلبم میشکنه 

هیییییییی😑😑😑

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تولدم میشه بزور میبرمش یه چیزی برام بخره والسلام اونم خودم هی میگم تولدمه میگم من ازینکارا بکنم شاید یاد بگیره تولدش کیک میخرم کادوی گرون و چیزی که خیلی دوست داره میخرم با دخترام سورپرایزش میکنم ولی این مرد بی عقل تر ازین حرفاست 

بخدا امشب خیلی دلم گرفته که اومدم اینجا درد دل کنم وگرنه اصلا اهل گله و شکایت نیستم چون واقعا مرد خوبیه زحمتگشه خونواده دوسته ولی منم دوست دارم عشقشو بهم اینجوری نشون بده

باید یادشون بدی و بخوای ازشون

من همیشه از یه هفته قبل از یه مناسبت میگم، چی میخوتی برام بخری؟! چیکار میخوای بکنی!!!

باید انقدر تکرار کنی تا یاد بگیرن و‌ملکه ذهنشون بشه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
بابا بی خیال،نصف خانومای نی نی سایت بی گل موندن مثل من خنگول من برای زایمانمم گل نخرید

خب ادم قلبش میشکنه واقعا توقع داره من خیر سرم تازه عروسم نکرد ی تبریک بگه ..

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️