2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو دوستمو یه بار دو تا پسر دزدیدن بردن خونه 😭

چن سالتون بود؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

وقتی رسیدیم تو خونه یه زن اومد از تو اتاق بیرون مانتوشو پوشید رفت همیشه تو دلم میگم چقد پست بوده اون که زن هم بود دهن منو گرفته بودن دو تایی افتاده بودن رو من منم سعی میکردم بزنمشون خیلی وحشتناک بود دوستم هم یه گوشه گریه میکرد 

یکی از دوستام گفت که خونشون تو یه کوچه بن بست بوده گفت هر روز ساعت ۱۲ یه تریلی نارنجی تو کوچمون پارک میکرده و یهو رانندش غیب میشده گفت چندین روز همینجوری پیش میومد که یه روز باباش قایم میشه و نگاه میکنه ببینه چه خبره که یه دختر بچه لخت تو ماشین میبینه باباش شروع میکنه دادوبیداد و دخترو از ماشین میاره بیرون دختره کلاس دوم ابتدایی بوده میگه این مرده گفته باید هرروز با من بیای و اگه به بابات بگی سرتو میبرم .بعد به بابای دوستم گفته عمو لباسامو در میاره بعدش نمیدونم چیکار میکنه

یبار منو خواهرم کوچیک بودیم شاید8یا9ساله داشتیم تو کوچه بازی میکردیم. کوچمون بن بست بود یه اقایی ه ...

وای نگو منم ۱۴ ساله اینا بدم تو کوچه بن بست میرفتم خونه دوستم ک ی وانتی وایساد دم کوچه میومد جلو و زیپشو میداد پایین منم با همه قدرتم در خونه دوستمو میکوبیدم ولی مگه باز میکرد داشتم سکته میکردم فقط چن قدم مونده بود بهم برسه ک دوستم گفت کیه انگار دنیارو بهم دادن اونم رفت آشغال هنوزم  یادم نرفته 

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
تجاوز کامل.

از جلو؟؟؟؟؟؟؟ وای خدای من! چه وحشتناک! الهی به بدترین شکل ممکن بمیره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
وای نگو منم ۱۴ ساله اینا بدم تو کوچه بن بست میرفتم خونه دوستم ک ی وانتی وایساد دم کوچه میومد جلو و ز ...

خیلی حس بدیه. اونم داشت میومد نزدیک ما که فرار کردیم تو خونه

یادمه خواهرم پاهاش بیحس شده بود از ترس. نمیتوتست از پله های خونه بیاد بالا😔😔

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️