2821
2789

زنداداشم به خواسته ی خودش میخواد از داداشم جدا شه. . بهش میگه بچه رو هم نمیخوام. . حالا تو دادگاه بگه بچه رو میخوام چی میشه؟ بچه3سالشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من وکیل نیستم اما راجبه این قضیه تحقیق کردم ببین اگه خودش تو پیام مثلآ گفته بچرو نمیخاد که میشه ب عنوان مدرک ازش استفاده کرد یا مثلآ صدای ضبط شده اما در غیر اینصورت بچه تا هفت سال با مادره 

میگه دوسش ندارم چند روز پیش با دوست شوهرش تلفنی حرف میزد که داداشم متوجه شده

مدرکی دارین که خانم روابط خارج از عرف داره؟ مثلا همین معاشرت با دوست برادرت

خداروشکر
اصلا یه زنگ نمیزنه که بچم حالش چطوره😢😢😢اونم مایوسانه تو خونه میگشت مامانشو صدا میزد

میدونی یکی اینجوری نزدیکمون دیدم طلاق گرفت مهرشو گرفت دخترشو ول کرد اصلا حرفشم نزد😑 میگن که گفته میخوام زندگی جدیدی بسازم 

خداروشکر
[QUOTE=83271182]مدرکی دارین که خانم روابط خارج از عرف داره؟ مثلا همین معاشرت با دوست برادرت[/QUOTE ...

اگه بتونین مدرک جمع کنین مخصوصا دادگاه رو اینجور روابط زن شوهر دار حساسِ راحت حضانت با برادرتِ

خداروشکر
اگه بتونین مدرک جمع کنین مخصوصا دادگاه رو اینجور روابط زن شوهر دار حساسِ راحت حضانت با برادرتِ

نمیدونم چون گردن نمیگیره میگه شما یه جور دیگه برداشت کردین

2825
2823
2791
2779
2792