۰۰۱۰ مدیر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 46364 عنوان با اجازه منم عکس کادو روز زنمو میزارم | مشاهده متن کامل بحث + 8822 بازدید | 78 پست من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم....... 1397/12/07 | 21:04 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابت۶۶۶۶ عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 8331 شوهرم برام ولنتیاین خرید حالا چند روز بعدش تولدم بود اونم کادو خرید ولی اینو دیگه هیییییچچچچی 😭😭😭 زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
رنگين_كمون عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 7212 خداياااا بعضيا واسه يه ادم مجازي انقدر بهشون فشار ميادو حسودي ميكننتو واقعيت چيكار ميكنن؟؟؟ ❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بيا قسمت كنيم دردی كه داری بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53513 واااای حالا یا طلاست یا طلا نیست. شماها چیکار دارین. چرا بنده خدا رو تو معذوریت میندازین.مثلا بدل باشه چی میشه؟؟؟!!!بگین مبارکه و رد شین برین. دل شکوندن و به روی طرف آوردن چه کیفی داره من نمیدونم!
دلآرام_س عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 442 حالا میگن اس ام اس واریز لطفا😆 😂😂😂😂😂😂 میشه برای دو تا حاجتم صلوات بفرستین🙏
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 46364 حالا میگن اس ام اس واریز لطفا😆 وای خیلی خندیدم من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دلآرام_س عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 442 شوهرم برام ولنتیاین خرید حالا چند روز بعدش تولدم بود اونم کادو خرید ولی اینو دیگه هیییییچچچچی 😭😭😭 ای بابا گریه نداره ماهم اینجوری هستیم از بس کادو بازی هست دیگه ادم خسته میشه از بعضی روزها چشم پوشی میکنه. میشه برای دو تا حاجتم صلوات بفرستین🙏
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 46364 شوهرم برام ولنتیاین خرید حالا چند روز بعدش تولدم بود اونم کادو خرید ولی اینو دیگه هیییییچچچچی 😭😭😭 منم ۱۸ ام تولدمه اونو نمیدونم چی بشه من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
parri عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 173 بابا بدل طلا هرچی بگو مبارک باشه و رد شو بروعجبااااا طلا یا بدل باشه چیزیش توجیب ما میره الان با این تاپیک کادوش کوفتش میشه میره یقه شوهرشو میگیره ببینه طلاست یانه کاغذ خریدم نداره بهرحال مبارکش باشه
parri عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 173 منم ۱۸ ام تولدمه اونو نمیدونم چی بشه حالا کادوهای دیگه مهمم نیست ولی کادوی تولدو باید بدن 😒
الیزابت۶۶۶۶ عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 8331 ای بابا گریه نداره ماهم اینجوری هستیم از بس کادو بازی هست دیگه ادم خسته میشه از بعضی روزها چشم پوشی ... اره دقیقا دیگه زیاد شد اونم فاکتور گرفت 😐😐 زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 46364 الان با این تاپیک کادوش کوفتش میشه میره یقه شوهرشو میگیره ببینه طلاست یانه کاغذ خریدم نداره بهرحال م ... اخه شوهرم دروغ به این بزرگی نمیاد بگه بالاخره طلا مشخص من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الیزابت۶۶۶۶ عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 8331 منم ۱۸ ام تولدمه اونو نمیدونم چی بشه ایشالا اونم چیزای خوب خوب بگیری عزیزم .... شوهر منکه عمرا طلا نمیخره منه بدبختم عاشق طلام 😭😭😭 زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
parri عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 173 اخه شوهرم دروغ به این بزرگی نمیاد بگه بالاخره طلا مشخص خب منم در دفاع از شما اینو گفتم وگرنه من نگفتم بدله...
wwyy عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2773 اخه شوهرم دروغ به این بزرگی نمیاد بگه بالاخره طلا مشخص اره عزیزم منم منظور بدی نداشتم مبارکت باشه خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم
helimon عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 615 عكس نذار واقعا بعضيا چشم ديدن اين چيزا رو ندارن ،منو كه ترور كردن اميدوارم شمارو ترور نكنن،طلا هس از دور تابلوئه ،مباركت باشه به خوشي استفاده كني❤️