2777
2789
اخه این چیزا حسودی نداره

والا استارتر شما هرکاری کنی یه چیزی میگن.به خدا من نماخوام پز بدم ولی دو سال پیش که ارزون بود همسرم واسه عروسیمون کلی طلا واسم خریده بود فامیللمون برگشته بودن میگفتن روستایی ها طلا میندازن😑😑😑😑

بعد که خودشون بچه هاشون میخواست ازدواج کنه یکی دو نفرشون واسه همین طلا با اقا داماد دعواشون شده بود

میشه برای دو تا حاجتم صلوات بفرستین🙏
بیزحمت یه عکس از کاغذ خریدش بده😬😬😬😬

اگر نداشتم می فرستادم   

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا استارتر شما هرکاری کنی یه چیزی میگن.به خدا من نماخوام پز بدم ولی دو سال پیش که ارزون بود همسرم ...

خب آدم خودش اذیت میشه حسودی خیلی بد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نخند کاغذ خرید برلیانت و رو کن .دارم میترکم از حسودی    

شوهرم خودش خریده منو اصلا نبرد کاغذ خریدم ندارم 

چراااااا انقد یسری چیزا براتون مهم و گندس خب برلیان خریده شوهرش ی مبارکه بگیدو تمام چی میرسه بهمون هی کلکل کنیم سر فیک و اصل بودنش واقعا همدیگرم ظاهری نمیشناسیم‌ک چس کلاس بخوایم بیایم

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
جعبش هم خرابه

الان میان قورتت میدن میگن حسودی😑😑😑😑

آهای عالیجنااااب،عشق     فرشته ی عذاب،عشق     حریف تو نمیشهههه     این قلب بی صاحاب،عشق   منودیوونه میخوااااای     تو اینجوری خوشی،عشق          ولی بازم دمت گرم      چه زیبا میکُشی عشق