2777
2789

اسی مشخصه طلا هست بعضی ها خیلی حسووود هستن از لج این حرفا را میزنن  مشخصه طلا هست مثلا میخوان بگن ماهم یه چیزی میفهمیم

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی مشخصه طلا هست بعضی ها خیلی حسووود هستن از لج این حرفا را میزنن  مشخصه طلا هست مثلا میخوان ب ...

اخه این چیزا حسودی نداره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مبارکه ولی کاش ی جوریش و میگرفت انقد تابل و نباشه ک بدله    

پس شما معلومه در اندازه بچه هم نیستی چون درست تشخیص ندادی هه

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

بیزحمت یه عکس از کاغذ خریدش بده😬😬😬😬

آهای عالیجنااااب،عشق     فرشته ی عذاب،عشق     حریف تو نمیشهههه     این قلب بی صاحاب،عشق   منودیوونه میخوااااای     تو اینجوری خوشی،عشق          ولی بازم دمت گرم      چه زیبا میکُشی عشق  
حسودای پلاستیکی

والا،انگار مال اوناس ک نظر میدن

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
کسی دیگه کادو نگرفته عکسشو بزاره ماکه مجردیم 

عزیزم ایشالا عروسیت

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
حیف ک دارم فیلم میبینم.ریپلای نکن لطفا.خخخ حسووود عجبا

معلومه حسود کیه تایپک را بخونی کامل می فهمی کیه

مبارک باشه گلم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ