2777
2789
امروز روز 25 پریم هستش یک بی بی چک گذاشتم همو اول یک خط کمرنگ افتاد ولی بعد 10 دقیقه نصف خط پاک شد. من 3ماه پیشم یکبار بی بی چکم مثبت شد کلی علایم داشتم سینه هام درد میکرد ولی بعد فهمیدم الکی بوده دکتر که رفتم 2تا آمپول پرو‍‍‍ژسترون بهم داد که بزنم تا پری بیاد. الانم بی بی کمرنگ افتاده نمیدونم مال آمپولاس یا نه. چون 4تا hmg و 2تا hcg زدم.
انسانم‌ آرزوست.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثر آمپولاس.صبر کن اگز پری عقب افتادبرو آز بده.آمپول هاش ام جی و هاش سی جی بتا رو بالا میبرند در نتیجه بی بی مثبت کاذب میشه
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
الان زود بوده بی بی گذاشتی.بی بی چک بهترین زمان که اگر نشون بده دو هفته بعد از لقاح هستش.از این به بعد دیگه نذار بذار همین که پری عقب افتاد یا اگر لکه بینی داشتی از بی بی چک استفاده کن
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
شوشو هم همین حرف شمارو میگه peamaneh جان میگه زود نذار ،حسساس نشو وای من دلم تاب نمیاره امروز رفتم یواشکی خودم از داروخونه خریدم .چون شوهرم نمیخره تا هم میگم بخر میگه میخای مث اون ماه کنی که گفتی مثبته رفتی آز هم دادی آخرشم هیچی
انسانم‌ آرزوست.