2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا

162 بازدید | 19 پست

سلام خانما روزتون مبارک

میخواستم بپرسم کرم ضد ترک موستلا میدونید قیمتش چنده؟

شما از چه کرم ضد ترکی استفاده میکنید؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
صدو خورده ای ....

خب همین خورده ایش میخوام بدونم چقدره

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دکتر من بهم گفته از هیچ کرمی استفاده نکن حتی برا صورتت. دکتر شما مخلاف کرم ضد ترک نیست؟ من از ر ...

من از دکترم نپرسیدم 

خودمم با روغن زیتون موافق بودم اما نی نی سایتا خیلی ها استفاده کرده بودن و هیچ تاثیری ندیده بودن

برای همین از کرم موستلا که خیلی تعریفشو شنیدم گفتم استفاده کنم

عزیز دکتر من بهم گفته از هیچ کرمی استفاده نکن حتی برا صورتت. دکتر شما مخالف کرم ضد ترک نیست؟ من از ر ...

دکتر من گفت استفاده کن....

یگبار بدون ارایش رفتم پیشش کلی دعوام کرد...گفت ارایش کن ب خودت برس ...بزن ضد افتابتو

من از دکترم نپرسیدم  خودمم با روغن زیتون موافق بودم اما نی نی سایتا خیلی ها استفاده کرده بودن ...

قبلش از دکترت حتما بپرس. من 2 تا دکتر معروف بهم گفتن از کرم استفاده نکن مخصوصا روی شکمت. بهم گفتن حتی ضد افتاب هم نزن

عزیزم من ا دکترم پرسیدم گف تاثیری نداره☹

دوست من استفاده کرد حتی ی ترکم بر نداشت در صورتی که مادرشو خواهرش کلی ترک خوردن  این ترکا ارثی هم نیست

دکتر من گفت استفاده کن.... یگبار بدون ارایش رفتم پیشش کلی دعوام کرد...گفت ارایش کن ب خودت برس ...بز ...

دکتر منم گفت 4 ماهت که شد برو موهاتو رنگ کن و برا عید خودتو خشکل کن، ولی با کرم مخالف بود مخصوصا روی شکم

دکتر منم گفت 4 ماهت که شد برو موهاتو رنگ کن و برا عید خودتو خشکل کن، ولی با کرم مخالف بود مخصوصا روی ...

عجببب رنگ مو رو نشنیده بودم

قبلش از دکترت حتما بپرس. من 2 تا دکتر معروف بهم گفتن از کرم استفاده نکن مخصوصا روی شکمت. بهم گفتن حت ...

چی بگم والا دکتر منم از معروف های تهران....اکثر باردارا باارایشن مخصوصا رنگ مو موقع عکس اتلیه...