2777
2789

قبلاهم تاپیک زدم ،جواب بدید،هیچکی رو ندارم ،جون عزیزتون کمکم کنید

سلام خانوما

من هشت ماه پیش سزاربن شدم و الان یه پسر دارم

همون ماه اول اقدام هم حامله شدم

امروز رابطه داشتم که متأسفانه پیشگیری نشد(ک.ا‌.ن‌.د.و‌.م)پاره شد

من از بعداز سزارین تا حالا پریود نشدم و اصلا دوست ندارم که بشم و از اون طرف قصد بارداری هم ندارم

چیکار کنم؟؟قرص اورژانسی بخورم؟؟؟اگه بخورم پریود میشم یا نه؟؟؟و اگه پریود بشم همون یه باره یا به روال هرماه میشم؟؟

ممکنه که قرص نخورم و باردار نشم؟؟

راه حلی وجود داره؟؟

میخوام برم مشهد ،نمیخوام با بچه کوچیک تو راه پریود باشم

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

نمیدونم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه دکتر متخصص زنان برو

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

اورژانسى بخور حتما به ريسكش نمى ارزه

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
عزیزم وقتی پریود نمیشی باردار هم نمیشی

نه ربطی نداره

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
پریود بشی بهتر از اینه که دوباره باردار شی

😭😭😭😭😭

عزیزم وقتی پریود نمیشی باردار هم نمیشی

خیلیا تو دوره شیردهی که پریود نمیشن باردار شدن نمونه اش مادرخودم که 4 ماه بعد دنیا اومدن من خواهرمو باردار شد اونم همین فکرو میکرد ولی اشتباهه

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا