2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت هم بوشهری عزیزم؟

نه بوشهر نیستم تموم کردم قطره خوب بود باید سر وقت بدیم ک تاثیرش خوب باشه من روز یه بار میدادم زیاد اثر نداشت ولی چون گرون بود نتونستم زیادتر بدمش 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         
نه بوشهر نیستم تموم کردم قطره خوب بود باید سر وقت بدیم ک تاثیرش خوب باشه من روز یه بار میدادم زیاد ا ...

دکتر گفت روزی سه تا پنج بار باید داد 

من روزی سه بار میدم 

الان شیر خودتو میدی؟

یا شیر خشک؟

مشکل نی نیت حل شده؟

دکتر گفت روزی سه تا پنج بار باید داد  من روزی سه بار میدم  الان شیر خودتو میدی؟ یا شیر ...

خانمی سلام مشکل پسرتون حل شد؟منم پسرم آلرژی به لاکتوز داره ایزی کول بیبی میریزم تو شیرم بعضی داروخانه ها دارن داروخانه جمالزاده پست اینترنتی هم داره سرچ کنی پیداش میکنی.من ۷۰ تومن خریدم

خانمی سلام مشکل پسرتون حل شد؟منم پسرم آلرژی به لاکتوز داره ایزی کول بیبی میریزم تو شیرم بعضی داروخان ...

سلام عزیزم ممنون واقعا از اطلاعت 

آره خریدم .انقد زنگ زده بودم شرکتش تا وارد شد بهم زنگ زدن 

فعلا که دارم بهش میدم ولی کم بهش میدم

خانمی سلام مشکل پسرتون حل شد؟منم پسرم آلرژی به لاکتوز داره ایزی کول بیبی میریزم تو شیرم بعضی داروخان ...

من به دخترم میدم همراه با شیر خودم ولی باز شیر بالا میاره

فک کنم باید شیرمو قطع کنم😔😔

بچه من داره  اتفاقا اونقدرم نادر نیست  من بچه ام رو پیش دکتر بهروز مقدادی میبرم  ب ...

سلام عزیزم، منم پسرم رو بردم پیش مقدادی ، تشخیص عدم تحمل لاکتوز داده، الان خیلی سردرگمم😔😔😔😔میشه لطفا بهم کمک کنی چون تجربشو داری؟

علایمش رو بگو؟

از عید به بعد همش اسهاله گاهی یبوسته وقتی شکمش کار میکنه شل هست نفخ وباد شکم زیاد از دوماهگی به بعد خوب وزن نگرفته همش دل درده شکمش قاوقور مکنه رفلاکس داره کولیک وحشتناک داشت شبا

خداوندا مراقبه پسرم باش