الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کی گفته 4ماه به بعد کلا قطع میشه من تا 6ماهگی تهوع داشتم و هربار هم بالا می اوردم ، همه مثل هم نیستن الانم که رفتم تو 7ماه خوب شدم ولی گاهی اوقات خیلی کم تهوع سراغم میاد
برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
وای من داغونم کرده نخورمم هیچی رومعدم نمیمونه اره یبوست بدی داره
وایی خیلی بده که ب ۶ تاثیری نداره الکیه دمیترون بخور ولی سبزی و کاهو و یالاد شیرازی و زیتون و کیوی و خیار اینارو زیاد بخور
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم
ویارم روغذاس اصلا ب سختی حتی آبم نمیخورم ۶کیلو کم کردم🤕
الهی منم ۲ کیلو کم کرده بودم اوایل بعد از ماه چهارم اضافه کردم الان یه ماهه هم بیشتر نکردم همون ۹ کیلو اضافه کردم اونه
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم
من هیچ قرق و شربتی هم حتی بهم جواب نمیده .سه روزه که سرم میزنم انگار نه انگار .فشارم دیروز ۵/۵ بود .قدص دمیترون متوکلوپرامید شربت پرومتازین ب۶ ب۱۲ بکمپلکس هر چییی که بگین امتحان کردم انگار نه انگار .خسته شدم 😔