2777
2789
عنوان

تهوع بارداری کی کم میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 24 پست
اگه کارایی ک میگمو بکنی تهوعت کم میشه تموم شدنش هم چهار ماه و ده روز ک بشی کلا تموم میشه شکمتو خال ...

دمیترون یبوست میاره حتی الامکان نخور ولی اگه خوردی ملین بخور ک بشوره ببره

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
عههههه پس نگو من از دمیترون یبوست گرفتما این ماه اصلا نخوردم یبوستم خوب شده

وای من داغونم کرده نخورمم هیچی رومعدم نمیمونه اره یبوست بدی داره 

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته 4ماه به بعد کلا قطع میشه من تا 6ماهگی تهوع داشتم و هربار هم بالا می اوردم ، همه مثل هم نیستن الانم که رفتم تو 7ماه خوب شدم ولی گاهی اوقات خیلی کم تهوع سراغم میاد

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
پسیلیوم بخور یبوستت شدید بشه یه موقع خدایی نکرده مث من خونریزی میکنی

دکتر شربت داده معذرت میخام ازبس زور زدم واژنم تیر میکشه همش یعنی مشکلی واسه بچه پیش نمیاد

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
وای من داغونم کرده نخورمم هیچی رومعدم نمیمونه اره یبوست بدی داره 

وایی خیلی بده که ب ۶ تاثیری نداره الکیه دمیترون بخور ولی سبزی و کاهو و یالاد شیرازی و زیتون و کیوی و خیار اینارو زیاد بخور

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
دکتر شربت داده معذرت میخام ازبس زور زدم واژنم تیر میکشه همش یعنی مشکلی واسه بچه پیش نمیاد

شربت منیزیم؟ جواب داده روت؟

پسیلیوم گیاهیه بی ضرره بگیر از داروخونه روزی دوبار بخور خوب میشی

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
وایی خیلی بده که ب ۶ تاثیری نداره الکیه دمیترون بخور ولی سبزی و کاهو و یالاد شیرازی و زیتون و کیوی و ...

ویارم روغذاس اصلا ب سختی حتی آبم نمیخورم ۶کیلو کم کردم🤕

ویارم روغذاس اصلا ب سختی حتی آبم نمیخورم ۶کیلو کم کردم🤕

الهی منم ۲ کیلو کم کرده بودم اوایل بعد از ماه چهارم اضافه کردم الان یه ماهه هم بیشتر نکردم همون ۹ کیلو اضافه کردم اونه 

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

من هیچ قرق و شربتی هم حتی بهم جواب نمیده .سه روزه که سرم میزنم انگار نه انگار .فشارم دیروز ۵/۵ بود .قدص دمیترون متوکلوپرامید شربت پرومتازین ب۶ ب۱۲ بکمپلکس هر چییی که بگین امتحان کردم انگار نه انگار .خسته شدم 😔