2777
2789
عنوان

تهوع بارداری کی کم میشه؟

1870 بازدید | 24 پست

بچه هاااا من هفته ۹ هستم .حالت تهوع شدید و‌افت فشار شدید دارم .از هفته ۴ این حالم شدتش بیشتر شد .کی این اوضاع خوب میشه؟ حداقل کی کم میشه؟ 😥😥😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفته ۹ شروع شد تا الان روزی یه بار تهوع دارم تا ماه شش که حالم خوب نبود اصلا

روزی یه دونه دمیترون بخور

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

اگه کارایی ک میگمو بکنی تهوعت کم میشه

تموم شدنش هم چهار ماه و ده روز ک بشی کلا تموم میشه

شکمتو خالی نگه ندار غذاهای بودار و داغ نخور غذاتو سرد بخور چیزای خشک مثل نخودچی و ببسکوییت ترد بخور ک یکم‌نمکی هم هستن

ابدا معدتو نذار خالی بمونه ک دور از جون ب حال مرگ میوفتی ولی اگه دائما یه چیزی بخوری خوب میشی

مثلا من تا میدیدم دارم تهوع میگیرم یه مشت نخودچی میخوردم خوب میشدم تو کل بارداریمم فقط یبار بالا آوردم

دیگه اینکه خر هشت ساعتم دمیترون بخور

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
استارتر مواظب باش دمیترون یبوست شدید میاره منم ویاربدی دارم ازیبوست اشک میریزم

عههههه پس نگو من از دمیترون یبوست گرفتما این ماه اصلا نخوردم یبوستم خوب شده

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
استارتر مواظب باش دمیترون یبوست شدید میاره منم ویاربدی دارم ازیبوست اشک میریزم

پسیلیوم بخور یبوستت شدید بشه یه موقع خدایی نکرده مث من خونریزی میکنی

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤