2777
2789
عنوان

چای خورا یه لحظه لطفا؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5174 بازدید | 61 پست
نه والا ...‌مسئله اینه که خوب دم نمیکشه و اینکه آب معموا مزه دار میشه تو چای ساز

یعنی حتی آب جوششم با آب جوش معمولی فرق داره؟؟؟

فکر نکنما...

همون دم کشیدنه است فکر‌ میکردم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
چه باحال نظر دادی... مختصر و مفید. دستت درد نکنه

خواهش میکنم 6ساله دارم استفاده نمیکنم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت تر که نیست خدایی... ولی حالا چای ساز به هر حال لازم دارم. میخوام ببینم مارکی هست که چای توش خ ...

راحت نیس🙄😳

کتری میزاری

میجوشه

بعد اب کتری رو میریزی تو فلاسک😑

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم
من همش تو چای ساز میخورم  بخصوص اینجا که هستم اصلا قوری ندیدم کسی بفروشه تا بخرم

خب کلا چای تو قوری نخوردید اصلا؟؟؟؟

قبلا ها؟؟؟

مزشون فرق داره؟؟؟

مارک چای سازتون چیه اگه چای توش خوشمزه است.

من چای خور حرفه ایم ولی هیچ چای سازی شبیه قوری کتری نیست مخصوصا چای شمال که باااید تو قوری چینی دم ب ...

چای شمال ک عالیه تو قوری و کتری 😋

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من چای خور حرفه ایم ولی هیچ چای سازی شبیه قوری کتری نیست مخصوصا چای شمال که باااید تو قوری چینی دم ب ...

نه چای شمال که اصلا ما نمیخریم.

چای خارجی...

یا کارخونه ایا...

دوغزال اینا...

اینا هم توشون خوب نمیشه؟

اره والا اصلا چیزایی که گف تو عمرم نشنیده بودم😂

😂😅آخه نمیشه همه ی ویژگی های خوبو با هم خواست که اونم تو چای ساز

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه چای شمال که اصلا ما نمیخریم. چای خارجی... یا کارخونه ایا... دوغزال اینا... اینا هم توشون خوب ...

خواهر خب اونا پر رنگ و اسانسه هرجا دم کنی یجوره زیاد فرق نداره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من چايساز ازين مدل سماوريا دارم،،، با هيچ چيز ديگه اي هم عوضش نميكنم، چاي توش خوشمزه ست، همونطور كه ...

مدل سماوری یعنی سماوره دیگه؟؟؟ سماور برقی؟؟؟

خب کلا چای تو قوری نخوردید اصلا؟؟؟؟ قبلا ها؟؟؟ مزشون فرق داره؟؟؟ مارک چای سازتون چیه اگه چای توش ...

ایران بودیم همش توی قوری میخوردیم 

وقتی ازدواج کردم به همراه جهازم یه چای ساز خریدم که گه گاهی تو خونه خودمون به همراه شوهرم از چای ساز استفاده میکردیم بخصوص صبها که هردو سریع باید اماده میشدیم و میرفتیم سرکار و خب چای ساز سرعت عملش بالا تربود الانم اینجا از چای ساز سامسونگ استفاده میکنم راضی ام ولی خب مسلما هیچی طعم چایی های خونه مادر و مادربزرگ رو نمیده که