یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یعنی اصلا یه جرعه شم حاضر نیستم لب بزنم. هر دفعه یه قلپ خوردم تا چند ساعت پشیمون بودم. سلیقمون خان ...
ب نظرم چای شمال و فقط باید تو همون شمال خورد با اون هوای عالیش
کلا ذائقه ی هر طرفی بری نسبت ب آب و هواش فرق داره
من شمال بودم اونجا ب چایی اونا عادت کردم باز اومدم سمت غرب ب چایی خارجی عادت کردم البته ایرانیش دم دستم نیود😅
فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
آره مامانم وقتی میریم شما میگه اینجا خیلی اذیت نمیکنه... میتونه بخوره... ولی من نه.
من چای خور نبودم رفتم شمال اینجور شدم یکی دوسال اونجا کلا زندگی کنی میتونی بخوری کلا هر غذایی ک تو شخرت دوست داشتی اونجا دوست نداری یا برعکس
مثلا من گوسفند متنفر بودم رفتم اونجا عاشق گوشتش شدم دیگه هیچ گوشتی دوست نداشتم ...
فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️