2777
2789

خانما من دیپلم ناقص رشته تجربی ام

بازار کار حسابداری خوبه

دوست دارم تو این راه فعالیت کنم و برم کلاس که برم سرکار انشالا

به نظر شما از کجا شروع کنم از چه اموزش گاهی هزینشم اگر میدونید بگید

بعضیا میگن اموزشگاه رفتن بی فایدست و بری جایی و تجربه ایی یاد بگیری بهتره من موندم چیکار کنم و اصلا چجوری باید این جارو پیدا کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کنکور بده و حسابداری بخون 

بعد از ترم 2 حتی شده مجانی برو کار کن به  عنوان کمک حسابدار بهت قول میدم قبل لیسلنست خیلییییییییی وارد تر از فوق لیسانسه هاش میشی 

این کاریه که خودم انجام دادم  من دانشجو هستم یکی داره با 4 سال سابقه کار از من یاد میگیره 

نه کار خالی کمکت میکنه و نه درس خالی باید جفتشو داشته باشی

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
بنظرم کنکور بده و حسابداری بخون  بعد از ترم 2 حتی شده مجانی برو کار کن به  عنوان کمک حساب ...

من تا دوم دبیرستان تجربی خوندم

همه مدارکم مشهده درسمم خوب نبوده زیاد میشه کمکم کنی باید دقیق چیکار کنم الان من شمالم 

دیپلم بخان بخرن ک فقط بشه رفت دانشگاهو اینا نمیشه؟

یا هر اطلاعاتی ک داری گلم

دیپلمت رو کامل کن برای کار گرفتن مهمه

بعد آموزشگاهای آزاد برو دوره های مقدماتی و پیشرفته و نرم افزار حسابداری یاد بگیر مدرک هم میدن اکثرا

با مدرک برو دنبال کار

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من تا دوم دبیرستان تجربی خوندم همه مدارکم مشهده درسمم خوب نبوده زیاد میشه کمکم کنی باید دقیق چیکار ...

عزیزم من دیپلمم تجربی  بود و کنکور دادم و حسابداری خوندم نمیدونم واسه تو که مدرکت ناقصه چیکار میتونی بکنی 

اگر بتونی دیپلم بخری ب خیلی خوبه ولی نمیدونم چجوری باید خرید.  

من ترم اولم رو درس خوندم فقط بخاطر اصول 1 حسابداری تا یه چیزایی بدونم بعد رفتم مجانی یه سال کار کردم هم زمانش دانشگاه رفم و واحد هامو زیاد میگرفتم تا بتونم از لحاظ درسی و سواد هم سطح کارم بشم 

ولی الان دانشجو ترم 5 هستم در حد خودم خیلی خیلی واردم 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
عزیزم من دیپلمم تجربی  بود و کنکور دادم و حسابداری خوندم نمیدونم واسه تو که مدرکت ناقصه چیکار م ...

سرکار چی کی میخای بری سرکار؟

هزینه ها چطوریه من شوهرم برجی یکو هشتصد میگیره میخام خیلی زود وارو بازار کار شم

سرکار چی کی میخای بری سرکار؟ هزینه ها چطوریه من شوهرم برجی یکو هشتصد میگیره میخام خیلی زود وارو ...

خب الان دیگه  خودم کار میکنم 

2 سال هم سابقه بیمه دارم 

فقط واسه درامدت عجله نکن عزیزم چون شاید مانع یادگیریت بشه 

سعی کن کارت رو خیلی خوب یاد بگیری

من همسرم خودش موسسه حسابداری داره با چندتا نیرو منم یکی از نیروهای ارشدش هستم 

الان باردارم فکر کنم فقط تا اخر فروردین بیام سر کار

سرکار چی کی میخای بری سرکار؟ هزینه ها چطوریه من شوهرم برجی یکو هشتصد میگیره میخام خیلی زود وارو ...

من شوهرم خیییییلی موافق مجانی کار کردنم بود . تشویقم میکرد وهزینه های رفت و امدم رو خودش میداد . بعد از 6 ماه طرف هر ماه یه مبلغی تا سقف 500 تومن هر چقدر دلش میخواست بهم میداد

خیلی خوبه خب من از کجا پیدا کنم همچین ادمی ک اول بدون حقدق بهم یاد بده

اکثر موسسه های حسابداری اینجوری نیرو میگیرن 

موسسه پیدا کن برو بگو میخوام مجانی براتون کار کنم و خودم یاد بگیرم