2777
2789
عنوان

چرا هیچ حسی به شوهرم ندارم انگار سنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ازیتم کرد رفتم دادگا شکایت کنم تو دادگا دیدمش  همون نگاه اول عاشقش شدم انگار سالها ازمن گ ...

چه قشنگ

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
چه قشنگ

عزیزم به این فکر کن که شوهر داشتی و به پات وایساد و تا جدا شی به نظر من میشه دوسش داشت فقط شاید محبت زیاد می کنت بهت از تعدا د بچه ها معلومه عاشقید😄😄😄

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
بچم پیش عموم زندگی میکنه خونه براش گرفتم خرج هم براش میفرسم متولد۸۴پسرم

عزیزم خدا حفظش کنه

سعی کن خیلی بهش محبت کنی چون ممکنه به بچه هات حسودی کنه که کنارت نیست و این خودش یه موج منفیه برای زندگیت

عاشق بچهام شدم وحشتناک

اگه شوهرتم بره چنین حرفی بزنه فکر نمیکنی در حقت ظلم کرده!! این بچه ها رو از شوهرت داری.اگه به شوهرت محبت نکنی بچه ها محبت رو یاد نمیگیرن.اونوقت میشن مثل ما که حتی تو ناراحتی ها هم خجالت میکشن همدیگرو بغل کنن. از همین الان بیدار شو و پایه ی زندگیتو بر اساس معیارهای مهم و نیاز همیشگی بنا کن

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم