2777
2789
عنوان

چرا هیچ حسی به شوهرم ندارم انگار سنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق امان از عشق من از اول عاشقش بودم الانم عاشقشم چشممو رو بعضی رفتاراش بستم ب طلاقم فکر نمیکنم چون نمیکنم یه لحظه فکر کنم بعد من میخواد با کسی دیگه ازدواج کنه .فعلا ک چشم فامیلو کور کرده ب خاطر من با خانوادش دوماه بهم زده ده مین تا خونه باباش راهه اما دوماه ندیدشون اما چ فایده

باید کاری کنی آروم بگیرم خدا 😔
دیوانش بودم بخاطر ش  طلاق گرفتم بچمو ول کردم میخاستم خودکشی کنم بخاطرش

احتمالا آه شوهر سابق و بچه تون پشت زندگیتونه

چون منو شوهرم روزای خیلی سختی رو پشت سر گذاشتیم تا مرز طلاق هم رفتیم به خدا بدترین رفتارا رو باهام کرد اما حتی ۱ روز هم ازش سرد نشدم 

اره گزشته داغونم کرده خانوادش ازیتم میکنن دلخوشی از خانوادم ندارم غصهام زیاده    

ما زنها وقتی از بیرون هم ناراحت باشم دیگه نمی تونیم کسی رو دوست داشته باشیم به نظرم رو خودت کار کن تا دیگران اگه خانواده اش بد هستن تو خوب باش تو بی خیال باش تو صبور باش تو و تو و تو ... ما کلا زنها باید بی خیال همه چی باشیم خودبخود درست میشه ما زنها باید سازنده باشیم ما زنها مجبوریم که بناه باشیم بس بساز سعی کن فراموش کنی گذشته رو

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
عشق امان از عشق من از اول عاشقش بودم الانم عاشقشم چشممو رو بعضی رفتاراش بستم ب طلاقم فکر نمیکنم چون ...

چکارکنم دوباره عاشقش بشم شوهرم خوشکله تیپه اندامش عالیه هرجا برم بهم میگن خوشبحالت برای این شوهر اخلاقش هم خوبه ولی محبت نمیکنه بهم همش سرش تو گوشیه  هیچی برام کم نزاشته خیانت هم نکرده تاحالا

احتمالا آه شوهر سابق و بچه تون پشت زندگیتونه چون منو شوهرم روزای خیلی سختی رو پشت سر گذاشتیم تا مرز ...

اون معتادبود بدرد نمیخورد همش زندان بود من چونکه کسی نداشتم زود طلاق نگرفتم الان هم دزدی کرده تو زندان افتاده 

برو اسم دکتر شهرام اسلامی سرچ کن. 1ویدئو داره به اسم: نبرد ثانیه ها. اونو ببین، بعد بیا بگو هنوزم سن ...

کاش دوباره عاشقش بشم روزای خیلی خوبی داشتیم باهم الان زندگیم سرده دوست ندارم زیاد بمونه توخونه هی میفزسمش این واونور 

اون معتادبود بدرد نمیخورد همش زندان بود من چونکه کسی نداشتم زود طلاق نگرفتم الان هم دزدی کرده تو زند ...

میتونم بپرسم چطوری اشنا شدید

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم