2777
2789

سلام پسرم ۴۰ روزه شه خیلی عطسه میکنه بعد هر عطسه اش سرفه میکنه سینه اش خس خس میکنه 

دیروز بردمش دکتر بهش شربت سالبوتامول داد و قطره بینی سدیم کلراید به نظرتون تاثیر داره خوب میشه؟

دلم داره براش کباب میشه 😭😭😭

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

تا حدود ۳-۴ ماه بعد از تولد انتی بادی های که از بدن شما گرفته هنوز تو بدنش فعال هستن

ب ندرت بچه ها تو این سن دچار عفونت های سرماخوردگی میشن مخصوصا اگه شیر مادر مصرف کنن.

بیشتر زکام و حالت های خشکی گلو دارن.

تند تند بش شیر بده حتی دوتا مک هم بزنه خوبه 

چ

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

پسر منم خیلی عطسه میکرد ودوهفته بعدش هراز گاهی ی تک سرفه میزد بردمش دکتر .دکتر گفت سرما خورده ولی الان که دارم تو نت سرچ میکنم فهمیدم بچم رفلاکس داره میخام فردا دوباره ببرمش دکتر .اخه بینی گرفته شده الان ۳ هفتع شده و هرچی قطره سدیم کلراید زدم و دستگاه بخور روشنه خوب نشده موقعه شیر خوردنم چند دقیقه اول خوبه بعد هی سینمو در میاره و بدنشو قوس میده.حالا شمام مطمین شد سرما خوردگیه بعد بهش داره بده اخه برا رفلاکس میگن گرفتگی بینی و سرفه داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.