2821
2789
عنوان

تبریک روز زن به جاری

1923 بازدید | 26 پست

دیشب روز زن رو بهش تبریک گفتم. یعنی پیام دادم بهش توی واتساپ. 

خوند ولی جوابمو نداد. خیلی پشیمون شدم. از خودم بدم اومد چرا اینقد من ساده‌ام. اصلا نباید آدم حسابش میکردم

خدایا شکرت

شما یه تبریک گفتی اونم به اندازه شعورش واکنش نشون داد! نباید از خودت بدت بیاد

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

شاید بچش یا شوهرش واتساپشو بازکرده نمیدونی که

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

هر کار می کنی واسه خودت و خدا بکن

اون وقت از واکنش بقیه نهایتا یک کوچولو ناراحت بشی ولی دیگه ذهنت درگیرش نمی شه

بعد هم شاید جاریت دیشب دستش بند بوده و فقط سین کرده  و نتونسته جواب بده

ممکنه امروز جوابت رو بده سر فرصت

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند... 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
من به مادرمم تبریک نگفتم شمابه جاری تبریک گفتی!!! شاید یکی مث منه خوشش نمیادخخخ

چرا عزیزم مادر خیلی به گردنمون حق داره

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

منم برای بچه داداشم کادو خریدم چون مریض بود رن داداشم سرکار بود رفتم دادم کادومو حالا هی میرم واتساپ و میبینم که تشکر کرده یا نه اصلا خبری نیس

امروزم عقد اونیکی داداشمه میخوام دیدمش بهش بگم 

بگم یا نگم😐?

2825
2823
2791
2779
2792