2777
2789
عنوان

پسردارها بیاااان

527 بازدید | 45 پست

سلام دوستان عزیز روز همتون مبااارک 

این اولین تایپیک منه   

حدود ۱۰ روز هست که عضو این سایت شدم راستش بیشترین تایپیکهایی که دیدم راجع به اختلاف خانواده شوهر بخصوص عروس و مادرشوهرخواهر شوهر بود که واقعا یکی از مشکلات عروس خانمها شده البته تو دنیای واقعی هم خیلی زیاد این موارد وجود داره

پسردارهااااااا

بیاین یه قولی به هم بدیم 

بیایم به این جنگ عروس و مادرشوهر خاتمه بدیم 

ان شالله که گل پسراتونو داماد کنید و عروس خوبی نصیبتون بشه فقط بیاین همینجا قول بدیم که...ما عروس نمیگیریم ما صاحب یک دختر میشیم و از این که پسرمون عاشقشه لذت میبریم بیاین فقط محبت کنیم به عروسمون 

حتی اگه اون اشتباهی کرد ما محبتمونو ازش دریغ نکنیم ...‌فرهنگمونو بالا ببریم  ... تا هیچ مادری غصه دخترشو نخوره 

بیاین کاری کنیم که ۲۰-۳۰سال دیگه توی نینی سایت هیج تایپیکی در مورد مادرشوهر بد نباشه و همه از خوبی ما بگن و ما هم بعنوان کاربرای قدیمی که میایم توی سایت کیف کنیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

👍👍👍

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

در بعضی مواقع کرم از خود عروسه اینو دیگه نمیشه کاریش کرد

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

خب قول بدیم یا ندیم الان ما نسل جوان هستیم درکمون نسبت به قبلیا بیشتره و وفتیم که سنمون بیشترشد ودارای عروس شدیم صددرصد باهاش رفتارخوبی خواهیم داشت

آنقدر حالم گرفته هست که لغت نامه رو هم زیر و رو کنی چیزی برای توصیفش پیدا نمیکنی.....

بله من دوتا پسر دارم ایشالا عروسشونو خودشون انتخاب کنن

منم میرم خواستگاری😍😍

پسر،بزرگم ۵سالشه میگم مامان تو کی عروس میاری میگه مامان من دوتا عروس میارم یکیش ضرفای تورو بشوره یکیشم پیش تو بخوابه من راحت برم پیش،بابام بخوابم😂😂😂

۹۹/۹/۹  💖💖

عزیزم اینا همه اش حرفه اون موقع که پاش بیاد وسط همه صد درچه بدتر از مادرشوهرشون میشن چون معتقدن که زر کشیدن و باید تلافی کنن

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

مدیونید دخترام که عروستون شدن اذیتشون کنید😳

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil