2777
2789
عنوان

مامانا خواهشا کمک

149 بازدید | 6 پست

دخترم امروز واکسن دوماهگیش زد

ظهر یکم تبش شدید بود الان خوبه ولی همش تو بغله

اما ی چیزی ک الان سوالمه اینه ک دخترم روزی یک یا دوبار مدفوع میکرد اما از ساعت ۵ تا الان ۴ بار شکمش کار کرده مدفوعشم همش شل بود و الانم همونجوریه سرفه و عطسه هم میکنه بنظرتون داره سرما میخوره یا اسهال شده و باید ببرمش دکتر؟

(شیر مادر میخوره و فقط ی وعده شیر خشک میخوره)

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام پسر منم ي هفته پيش همش شل پي پي ميكرد كلا اب بود  اومدم قطره كوليك ايد رو قط كردم انگار از اون بود. بهترشده حالا ،،،،ولي دل درداش بدتر ررررشده انقد اذيت ميكنه اصلا نميخابع😭😭😭😭،،،،،همش گريه ميكنه ،،،،هفته ديگم واكسن دوماهگيش  ،،،ميگن قبلش استامينوفن بده شما داديد؟؟؟؟؟

پسرم 👑سرم
سلام پسر منم ي هفته پيش همش شل پي پي ميكرد كلا اب بود  اومدم قطره كوليك ايد رو قط كردم انگار از ...

نه من ندادم بهم کفتن برار روال طبیعیش طی کنه تبش تا بعد از ظهر زیاد بود الان تب داره ولی کمه بیشتر بی قراری میکرد

دخترمن کولیف میخوره مثه کولیک اید هست محتویاتش یعنی پی پی شلش از اونه؟ من گفتم شاید پوشکش خوب جذب نمیکنه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️