2777
2789
عنوان

اقتصاد دونا بیان لطفا واجبه 😔😔

172 بازدید | 18 پست

سلام من کاربری قبلیم نمیدونم چرا قطع شد دوباره عضو شدم... ما یه مقدار پول جمع کرده بودیم که خونه بخریم اما با این حال حاضر نمیشه دیگه خرید.. مادر شوهرم اینا جای خوب تو شهرمون خونه دو طبقه دارن خیلی هم خوبن باهام به شوهرم گفتن بیا طبقه سوم بساز برا خودت بشین.. شوهرم هم میگه هرچی تو بگی بنظرتون چکارکنم؟ درضمن یه برادر شوهر بدجنسم دارم که طبقه پایین اونا میشینه.. فقط همین دوتا پسر مادر شوهرم داره.. کمکم کنید 😔 😔 

سند ک به نام پدر شوهرته .. خوبه ک برین درست کنین . ازین چ بهتررر😍

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا مادر شوهرایی ک دختر ندارن . خووبن با عروسشون . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بنظرم خوبه بسازید بمونید

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
آره با مادرشوهر پدر شوهرم مشکل ندارم.. اما با برادر شوهر خیلی میجنگم همسن هم دیگه هم هستیم 

به نظرم ارزش داره اگه جاش خوبه و زمینش باارزشه .. 

برادر شوهرت هم بیچاره بدحنس نیس تو زیادی حساسی عزیرم. کار خوبی میکنه ک با همسرش خوبه.. مهم مادر سوهر پدر شوهرت هستن و شوهرت .