2777
2789

دخترخالم . انگار بزور پدرش به خواهرزادش داده بود و اینکه نمیدونم دخترخالم میگفت خسیسه با دوستاش انگار بوده  میگفت برا من ساندویچ خریده برا دوستام نخریده یا برا فک و فامیلای خودش ولخرجه .. و اینکه نمیدونم سر چی چندبار کتکش زده بود که شوهرخالم به پسره گفت دیگه دور و بر خونشون پیداش نشه و بعد با دعا و اینا طلاق گرفت و بعدها با همکلاسی دانشگاش ازدواج کرد.

خواهرم بددلی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

آشنا بود بعد یه سال دلیلشم این بود میخواستن طرف بیفته به پاشون که پسره اینکار نکرد

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

مشکل اگه واقعا جدی باشه هرچی زودتر جدا بشه آدم بهتره

چیزایی مثل بد دلی و دست بزن و خساست و ....

اینا درست نمیشن خودتونو گول نزنید که عروسی میکنیم درست میشه 

ولی تو عقد سو تفاهمم زیاد پیش میاد 

خانواده ها دخالت میکنن یا دوری باعث دلتنگی و بعد بهونه گیری میشه و حس بلاتکلیفی همیشه باهاته و این چیزا ک باعث میشن یه موضوع کوجیک رو بزرگ کنی و دعواهای بزرک پیش بیاد

اینا چیزی نیستن بخاطرش بخوای به جدایی فکر کنی