2777
2789

مامانمون رفت...تو همون زمانی که بیشتر از همیشه بهش وابسته شده بودیم....حالا جاش شده یه سنگ مستطیلی تو وسط بهشت زهرا ....که گاه گاه براش گل میبریم و میشینم و یاد قدیم میکنم....

مامانمون رفت....  

نه که به خوابمون نمیاد ،نه اینکه از اول نداشتیم....خدا خواست امتحانمون کنه تا اشک و ترسو بی پناهی مارو ببینه و ...دنیامونو زمستون کنه و تا جون داریم بارون شور روی لبهامون بباره.....

مامانمون رفت ...اما راستشو بخواین عکس مامانهای شمارو یواشکی نگاه میکنیم و یواشکی دوستشون داریم....

روز مادر که میشه،نمیدونیم کجا بریم ،به کی پناه ببریم،سرمونو به کدوم سوراخی فرو کنیم که معلوم نشه غصه داریم ،معلوم نشه حسودیم ،که یواشکی مامانهای شمارو دوست داریم

راستی رفیق جان .....روز مادر، وقتی مادرتو میبوسی و محکم بغلش میکنی ....وقتی اونم جوری فشارت میده که نفست تنگ میشه...لطفا کمی بیشتر تو بغلش بمون ....به جای ما....به جای همه بچه هایی که مامانشونو از دست دادن🌹

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا ب همه کسانی ک مادر شون  رو از دست داده صبر بده  و ب شما عزیزم و ب مادر من ک تازه مادر ...

جاااانم....خدا بیامرزه مادرشونو....ممنونم🙏 

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
وااای خدا چقدر گریه کردم😭😭😭😭

عزیزم.....فقط قدر مامان و باباتونو بدونین .....دستشونو ببوسین🌹

ایکاش منم سنگ صبوری داشتم.

فقط میتونم بگم خوش بحال اونایی ک مادر دارن و میتونن صداش دستاش نگاهش رو حس کنن.😭😭😭😭

اخ ک دلم داره از بی مادری میترکه.

از بچگی عقده اینو داشتم ک یکی غصمو بخوره و نکرانم باشه.

ای خداااااا عدالتت کو😭😭😭😭😭

ایکاش منم سنگ صبوری داشتم. فقط میتونم بگم خوش بحال اونایی ک مادر دارن و میتونن صداش دستاش نگاهش رو ...

خدا رحمت کنه مادرتونو ....🏵

خدا رحمتشون کنه 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)