2777
2789
عنوان

توروخدااااا بیاین خیلی مهمه

617 بازدید | 51 پست

سلام خاهش میکنممم کمک کنید...من 18سالمه و کنکوریم امسال..چند سال پیش متوجه خیانت پدرم نسبت به مادرم شدم وقتی هرروز دیدم پدرم با کسی تماس میگیره شمارشو برداشتم و بهش زنگ زدم ی خانوم بود خیلی ترسوندمش و دیگه با بابام رابطه ایی نداشت..تازگیا بازم رفتاراش مشکوک شده امروز از سرکار اومد خیلییی خسته بود وهمش اه و ناله میکرد که کمرم درد میکنه و بعد کسی بهش زنگ زد خوب باهاش حرف زد دیدم بلند شد اماده شد بره بیرون خاستم گوشی شیو ببینم نذاشت بهم سیلی زد بخاطر ی گوشی و اون دختری که حتما باهاش حرف میزنه به من سیلی زد توروخدا بگین چیکار کنم چجوری مطمئن شم؟میخام شمارشو از تو گوشی بردارم اما هردفعه پاکش میکنه از این طرف فشار کنکور از این طرف کارایی پدرم توروخدا راهنمایی کنید

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرت گفتی؟؟؟

نه مادرم فشار خون داره میترسم مشکلی براش پیش بیاد..خواهریم ندارم ازش کمک بخوام

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
بچسب ب کنکورت بابا...وقت کمه ها..اونارو ولش کن..ذهنتو درگیرش نکن

اخه چطور؟بخدا از وقتی فهمیدم فقط بغض میکنم پدرم به خاطر یه دختر به من سیلی زد اخه چجوری بهش فکر.نکنم

یعنی مامانت خودش شک نکرده؟

عزیزم مامانم اینقد درگیره شکم کنه پیگیر نمیشه

از طریق شمارش یا اگ رمز گوشی باباتو داری برو مخاطبای تل و...ببین.اس ام اس هاش ک بازم شاید پاک کنه.. ...

نه مادرم نمیدونه..تو تلم نیست هیچی ازش نیست خاستم برم پرینت خطو بگیرم ولی چجوری؟خطو میخان برم؟

اخه چطور؟بخدا از وقتی فهمیدم فقط بغض میکنم پدرم به خاطر یه دختر به من سیلی زد اخه چجوری بهش فکر.نکنم

اگ بهش فکر کنی از کنکور میمونی...مثلا میخای جلوی باباتو بگیری یا چی...اونوقت بازم بابات بهت سیلی میزنه و هرروز داغون تر میشی...

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد