2777
2789
عنوان

چراانقدمابی زبونیم😕

185 بازدید | 15 پست

ما یه مستاجرداریم که دوساله توخونمون مجانی میشینن یعنی نه اینکه نخوایم زیادکنیما کرایه رو...همیشه خودشو ندار نشون میده و وانمود میکنه وضعش خوب نیس البته خدا بهش بیشتر بده ولی خب ازاینطرفم ما وضعمون خوب نیس زیاد و مامانمم بنده خدا خیلی سادس و هرکی هرچی میگه قبول میکنه.ولی خب زرنگ بازیش اینه که مثلا هرچی میخره میگه از دست فروش خریدم😅یا مثلا میره وسیله های خونشو نو میکنه میگه قسطی خریدم😩بعد ما ازبقیه میشنویم داره وام چن میلیونی میگیره ماهی یکی دو تومن😕بهترازماکه مثلا خونه داریم میگردن میپوشن  اصلا بحثم این نیس که چرا دارن وچرا میخرن خدا شاهده ولی خب تا به کرایه دادن میرسه میگه من شرمنده ی زن وبچم میشم اگه زیادش کنی😨بابای خودمم کارگره کارش جوری شده که چن روز از ماهو نمیره چون کارنداره باکلی قسط وقرض وماهم امیدمون به همین کرایس... ۱۵۰کرایه میده ولی بازم ناراحته...واقعا خدا راضیه که اینکارارو میکنن😐چه فرقی بادزدی داره مگه دزدی فقط ازدیوار مردم بالارفتنه😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بهشون بگید اگر از بس اجاره برنمیاید و شرمنده میشید برید تو ی خونه یه جا بایین تر با متراژ بایین تر/

چه قدر رو دارن

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

ادمای گدا صفت زیادن 

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
عزیزم به زور که ننشسته پدرو مادرت حلال کردن که نشستن.پس نه دزدی نیست اما اگه عادلانه نیست باید پدرو ...

آخه مامانمم گول حرفاشونو میخوره اصلا خودشونم نمیان ازکرایه حرف بزنن مثلا سالشون که تموم میشه ۲۰تومن میزاره رو اون کرایه میده دست بچش که بیاره بالا..آشنا هم هستن مامانمم هیچی نمیتونه بگه ولی خب به نفع خودش کارمیکنه