2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرچی استفاده میکردم خوشم نمیومد مثل دستمال کاغذی جمع میشدن تافته یلدا ویژه شب خریدم وای فووووووقلادس😍😍😍😍یعنی عاشقشونم جز این هیچی اما هیچی استفاده نمیکنم جذب عالی داره جمع نمیشه محکمه نمیزاره لباس زیر کثیف شه خودشم ضد حساسیت اصلا حساسیت نداره مخصوص پوست های حساس

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

من always  و پنبه ریز و مای لیدی هر سه مثه همن از اون جذب بالا نازکا نمیخرما با اونا از گوشه های نواربهداشتی پس میده میخوره ب شلوارم اینا. از معمولیا میگیرم 

یا رب! مباد آنکه گدا معتبر شود
چجوری مشبک استفاده می کنید اصلا نمیتونم

مشبک خیلی راحته که تافته یلدا ویژه شب امتحان کن عالیه اصلا حساسیت نداره هرجور پوستی باشه میسازه باهاش خیلی خوبه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
تافته بهتر از مولپده من هر دو رو استفاده کردم تافته بهتره  تافته رنگ بنفش تیره ویژه شب سایز ای ...

مولپد چند تا مدل داره میگن از تافته ام بهتره تافته قیمتش چنده ؟

اره من وقتى ميخوابم از كمر پس ميدم

یه دستمال توالت رو چند لایه تا کن بذخر بین خط با. سن بعد دیگه ب کمر هم بخوابی اصلا پس نمیده . منم همین مشکلو داشتم با این کشفی ک کردم حل شد

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
شما مولپدم استفاده کردی ؟

نه نمیتونم.چند ساله فقط آلویز استفاده میکنم .دیگه عادت کردم

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی
مشبک خیلی راحته که تافته یلدا ویژه شب امتحان کن عالیه اصلا حساسیت نداره هرجور پوستی باشه میسازه باها ...

من این دفعه که پریود شدم کناره های پام الان پوسته پوسته شده میسوووزه

اصلا یه وضعی

ازین پدا میراشتم مشبکم بودن 

بنظرت میتونه ازون باشه؟؟