2777
2789

سلام خانمای محترم کیا با دارو گیاهی باردار شدن تروحدا میشه کمکم کنین من دلم نینی میخاد هیچ مشکلی ندارم ولی باردار نمیشم

خدایا من قلم رحمتت ایمان دارم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچ مشکلی ندارم ،اتفاقا اینماه هم روش گیاهی رو امتحان کردم ،امروز موعدمه اگه باردار باشم معلومه گرفته 

من یماه رازیانه و بومادران رو دم کردم روزی دوسه لیوان خوردم ،پیاز درمانی رو دیر فهمیدم دوروز فقط انجامش دادم دو روز نزدیک به تخمک گذاری،ماه قبل هم قرص ضد بارداری خوردم شنیدم رست میده به تخمدانها و ماه بعدش فعالتر میشن تخمدانا،خلاصه اینماه به هر دری زدم دعا کن واسم 

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
منم هیچ مشکلی ندارم ،اتفاقا اینماه هم روش گیاهی رو امتحان کردم ،امروز موعدمه اگه باردار باشم معلومه ...

راستی بادکش تخمدان هم انجام دادم ،روز پنجم پریودی که پاک سدم لیوان انداختم کمر و شکمم 

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
منم هیچ مشکلی ندارم ،اتفاقا اینماه هم روش گیاهی رو امتحان کردم ،امروز موعدمه اگه باردار باشم معلومه ...

انشاالله به حق فاطمه زهرا بارداری من رفتم ازمایش دادم فک میکردم باردارم ولی منفی

خدایا من قلم رحمتت ایمان دارم 😍