2777
2789

چقدررررر حرص میخورم از دست اینجور ادما

ینی چی ک خانوادمو بترسونم

اه مسخره

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف مال جایدیگس 

می دونم😂حالشو بد می کنه ولی

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
خدا خیرت بده انگار تجربه داری شیطون🤣🤣

نه بابا😂😂😂😂

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

اوه اوه دهه هشتاد هم سن خودمی البت دوسال سال بزرگتر 😅

اول اینکه نکن  از این کارا اصلا فایده نداره 

درکت میکنم چون هم سن خودمی تقریبا 

ولی انقدر بعدش سرکوفت و حرف پشتت در میاد پدرتو در میارن و اینکه قرص هیچ جوره نمیمیری خیالت راحت چون شستشو معده میدن مخصوصا اگه ده تا بخوری مثلا فقط حتی طرف با ۲۰۰ تا نمرده

ولی اینو بهت بگم شتسشو معده انقدررر درد دارهههههه ک من هرکوروم از دوستام اینکارو کردن حین شستشو معده فقط میگفتن غلط کردیم،  ... خوردیم  و من دیدم چه جیغایی میزنن و از ترس دردش دیگه هیچ وقت نرفتن سراغ قرص .

یکی از فامیلامونم ک پزشکن میگن موردایی خودکشی با قرص موقع شستشو اتقدر فریاد میزنن و توبه میکنن واقعا .

از بابت مرگ‌نترس تو ده تا یا حتی ۷ تا دیازپام ..زولپیدم..ترامادول و غیره بخوری میفتی و اقدام ب خودکشی حساب میشه و سریعم انتقالت میدن بیمارستان ولی انقدر درد داره و عذاب ک قطعا پشیمون میشی به علاوه اینکه ممکنه معدت هم اسیب ببینه و حداااقل ترین حالتش تا اخر عمرت معدت ضعیفه و اذیت میکنه 

علاوه بر اینکه بعدش قانون میاد وسط و اورژانس اجتماعی و میفرستنت پیش روانکاو و روان شناس و روان پزشک و یه عالم مدت این مکافاته 

تو دوستا و اشناها و فامیلم ک اگه بپیچه شروع سرکوفتاس و تا عمر داری همه یادشون میمونه .

به هما این موارد فک کن 

چون هم سن منی 

چون درکت میکنم

چون تورو دوست خودم میبینم 

چون دوستای خودمو دیدم 

خیلی دوستانه و صمیمی فقط تجربیاتو گفتم 

بازم هرجور صلاح میدونی ❤

من اصلا ندیدم تا حابا

من سر سزارینام استفاده کردم ولی چیزی نمیفهمیدم چون سر بودم😉😑

چند سالشه بچت پسره دختره اسمش چیه  خودت چند سالته کجایی

اوووه...یه نفس بکش😂😂😂

دوتا پسر دارم ۱۲ساله و ۴ساله😊

فضولم ها🤣🤣🤣🤣 خدا حفضشون کنه

😂😂😂فدات عزیزم