2777
2789
چیکار کنم ؟؟خیلی غرورمو میشکنه

به شکستن غرورت توجه نکن

تو دعوای زن و شوهر هر دو بازنده ان و برنده ای در کار نیست پس ارامش خودت رو بدست بیار 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی صبر بهترین راه حله واقعا میگم من خودم درگیر این مشکلات بودم و میدونم به شدت تو این مرحله صبر کردن سخته ولی با صبر خیلی کارا درست میشه

بسپار بخدا و ادامه زندگیتو برو توکلت بخدا باشه راه چاره ای حتما برات درست میکنه .... مشکل همه ما اینه بخدا ایمانمون ضعیفه

اگه خیالمون راحت باشه خدا ما رو میبینه و حواسش بهمون هست دیگه جایی برای غصه و ناراحتی نیست.

کاری نکن که بعدا پشیمون بشی صبر و ارامش و ادامه زندگی بدون دعوا و حرف اضافی تا یه مدت زندگیت رو بهبود میده

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
عزیزم  اینو منی میگم که خیلی با شوهرم مشکل داشتم مدارا تنها راه حله نه اینکه هی ناراحت بشی و ...

حرفات ورسته می خواستم درس بخونم که سرم به خودم مشغول باشه و واسم مهم نباشه که متاسفانه این شهر ارشد رشته ای که می خوام رو نداره باید دو سال صبر کنم که از این شهر بریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کنید که صبرم زیاد بشه.

خیلی دادوبیدادش زیاده سریع جوش می زنه فرداش هم می ره واسه خونه خرید می کنه مارو می بره بیرون در لحظه حالش از این ور به اون ور میشه.

به شکستن غرورت توجه نکن تو دعوای زن و شوهر هر دو بازنده ان و برنده ای در کار نیست پس ارامش خودت رو ...

خیلی ممنون حرفات خیلی بهم آرامش می ده خوش به حالت که اینقد روحیه ات خوبه.

ممنون ازت.

کسی نظری نداره چیکار کنم. بچه 3 ساله دارم دلم نمی خواد بچه ام رو بذارم برم. می دونم اگه برم دیگه ب ...

اگر قصد ماندن داری باهاش بحث نکن وقتی بدخلقی میکنه نشنیده بگیر یک مدت اینطور باشی بهتره و جری نمیشه اگر درست نشد برو مشاور