2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نذار 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

وای ایشالله خدا بابامو حفظ کنه برام

هم جنسای خودشو خوب میشناسه که پاشو میکنه تو یه کفش میگه مهریه فقط خونه

به ۱۰ کیلو طلا و ۱۰۰۰۰۰ تا سکه هم راضی نیست!

استارتر شما هم یه مدت طرح دوستی بریز یکی دو دنگ خونه بگیر حتما

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

عزیزم 

اینو منی میگم که خیلی با شوهرم مشکل داشتم

مدارا تنها راه حله نه اینکه هی ناراحت بشی و چیزی نگی نه!

اینقدر روحت رو بزرگ کنی که با رفتار بد طرف ناراحت نشی که به دعوا برسه این رمز موفقیته و البته میدونم خیلی سخته

زنها تو استانه 30 سالگی معمولا احساس استقلال میگیرن و با هر رفتار بدی واکنش نشون میدن نه اینکه حقت نباشه نه اصلا این حق تو هست که انتظار رفتار درست در مقابلت داشه باشی

ولی تو ایران همه چیز در این خصوص به ضرر زنه و زن فقط انار باید مدارا کنه

خود من قبلا خیلی از بعضی رفتارای شوهرم ناراحت میشدم و برخورد میکردم که تکرار نکنه و اینو حق مسلم خودم میدونستم ولی با برخوردای من بهتر نشد که بدترم شد

الان که فکر میکنم میبینم اشتباه کردم وقتی شوهر رو تو زندگیت زیاد از حد جدی نگیری و خوشبختیت رو معطوف به اون نکنی خیلی از ناراحتیا پیش نمیاد 

واسه خودت خوش باش اونوقت هیچ کدوم از رتفاراش نمیتونه ازارت بده

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
وقتیکه گفت پاقعا برو چقدرغرورداره ازخودراضیه😒😒

آره خیلی مغروره ولی برامن غرور داره پیش همکاراش خیلی ضعیفه اصلا نمی تونه نظر خودش رو بگه. تازگیا فهمیدم خیلی بیرون خجالتیه. فک می کنم عقده ای هس که عقده اش رو سر من خالی می کنه که کسی ازش حساب ببره

آخه شهر غریبم باید خودش ببره می گه وسایلاتو جمع کن ببرم بذارم خونه پدرت.

یبار شوهر من این حرفو بهم زد منم قشنگ همه چیز و جمع کردم آرایش کردم عینک دودی زدم تیپ زدم جلوش زنگ زدم به خواهرم گفتم غروب جایی قرار نذار دارم میام بریم با هم سفره خونه و یکم بگردیم مهمون من گوشی رو قطع کردم گذاشتم تو کیفم ساکمو برداشتم گفتم بریم من حاضرم برم یکم نفس بکشم پوسیدم تو این خونه گفت لازم نکرده بشین سر جات بعد از اون دیگه این حرفو نزد خدا رو شکر 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........