2777
2789
عنوان

کیست تخمدان و لکه بینی

1328 بازدید | 6 پست

دوستان چند ماه پیش موقع تخمک گذاری درد شدیدی تو تخمدان راستم داشتم که بعد از اون هم برطرف نشو و قبل از پری لکه بینی دارم هر بار دردش کمه تعداد روزهامم کمه هربار درد زیادی داره لکه بینیم طولانی میشه سونو رفتم کیست ندیدن ولی خیلی شبیه کیسته علایمم 

کسی اینجوری هست از 5 روز قبل پری لک داشته باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرممی هم خیلی می خورم تازه عملم کردم ولی این مشکلم همچنان پا بر جاست

چه عملي كردي؟ منم اينطوريم. سونو دادم يدونه كيست دارم، كم كاري تيروئيد هم دارم ولي از چيزهاي ديگه ميترسم. آخر هفته ميخوام برم معاينه بشم 😔

چه عملي كردي؟ منم اينطوريم. سونو دادم يدونه كيست دارم، كم كاري تيروئيد هم دارم ولي از چيزهاي ديگه مي ...

من عمل پلیپ انجام دادم و فیبرم و کیست بعد از عمل بهتر شدم ولی بازم لک داشتم بعد کیست زدم دوباره لکه هامم بیشتر شد