2777
2789

🔅🔅🔅🙏🙏🙏🔅🔅🔅

روز مادر رو تبریک میگم

به همه ی زنانی که که در ظاهر مادر نیستند ولی وقتی در خواب کودکی را میبنند و دلشان نمی خواهد هرگز صبح شود،

تبریک میگم به همه زنانی که وقتی در خواب کودکشان را به آغوش میکشند، دلشان میلرزد با اینکه درخواب هم میدانند که فرشته ای ندارند.صبح که از خواب بیدار میشوند لبخندی بر لب دارن چون کودکشان را دیده اند و او را به آغوش کشیده اند. آری آنها هم مادرن، مادر کودکان ندیده،نیامده...مادر آنها هستن که روزهای قشنگ جوانیشان را به خاطر به دست آوردن کودکشان در مطب پزشکان و بیمارستان ها سپری میکنند، برای داشتن کودکشان مشت مشت قرص و چندین واحد امپول تزریق میکنند،و تمام تنشان به لطف امپول هاااا کبود شده است. آنها از هر مادری مادرتر هستن. مادرانی چشم انتظار، زجر کشیده، لحظه به لحظه زندگیشان در حسرت آمدن کودکشان میسوزد.همین مادران با دیدن یک جفت کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ای،لبخند تلخ روی لبانشان نقش میبندد و دلشان میلرزد و فکرشان میرود سمت حسرتی که میشود آیا کودکانمان با همین کفش ها تاتی تاتی کنن؟!

آری آنها هم مادر هستند.

آنها در رویاهایشان مادری میکند،کنار تمام زخم زبان هایی که میشنوند،کنار تمام حرف های که دلشان را میشکند.

مراقب قلب مادرهای منتظر باشیم.❤️

مادر منتظر روزت مبارک❤️

ایشالا همه منتظرا مادر بشن من که دعا میکنم اینو همیشه.

چون خودمم دردشو کشیدم❤

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اشک تو چشمام جمع شد😔

انشاالله به حق فاطمه زهرا هرکسی منتظر بچس خدا یدونه سالمشو بهش بده

الهی آمین🙏

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

انشالله هرکی‌که منتظره خدا براش ی دونه سالمشو بده. برای خواهر منم دعا کنید. دلم گرفت این متنو خوندم. ...

ان شاالله😢

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃