الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدرشوهرم زمین شو فروخت نود متر زمین شوهرمم بود خودش خریده بود دادپولشوداد به داداشش خونه گرفت هیچ خبری نشد از پولش خورد یه آبم روش خونه ما کوچیکه وتکخوابه کمدمون نم داره خودمون احتیاج داشتیم خودمون این خونه رو با هزار گرفتاری خریدیم چقد دعوا بخاطر بی پولی
قلق شوهرتون به دست بگیرین.شوهر من از دلخوری و قهر کردن من بیزاره.اسم دخترمم بیارم وسط جونشم میده.هر وقت بخاد ا سراف کنه میگم آینده دخترتو میفروشی واز این جور چیزا
فقط طبق تجربه بگم بعدها حقتون رو گذاشت کف دستتون ناراحت نشین.
دقیقا همینه ، ماهم تجربه مشابهش رو داشتیم، طرف ماشینشو میفروشه میده به برادرش که مهریه بده با گذشت سال ها هنوزم که هنوزه نداده و گفته ندارم بماند که...
به شوهرت بگو باشه ميخواي به برادرت كمك بكني خونه يخر واسش اما به نام من بشه اينجوري هر سه تاتون راضي هستين هم شوهرت واسه داداشش خونه خريده هم به نام شما شده هم برلدرش مستاجر نيستش
از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده