2777
2789
عنوان

همسرم میخواد ماشینشو بفروشه برای برادرش خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرم زمین شو فروخت نود متر زمین شوهرمم بود خودش خریده بود دادپولشوداد به داداشش خونه گرفت هیچ خبری نشد از پولش خورد یه آبم روش خونه ما کوچیکه وتکخوابه کمدمون نم داره خودمون احتیاج داشتیم خودمون این خونه رو با هزار گرفتاری خریدیم چقد دعوا بخاطر بی پولی

تو این گرونی.خودتون میخواین چیکار کنین.حتما با اتوبوسو آژانس این ورو اونور برین .خیلی خونسردی واقعا ...

خونسرد چیه کلی حرص خوردم بخدا

ولی میگه خونه قیمتش میره بالا ماشین میاد پایین

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
خونسرد چیه کلی حرص خوردم بخدا ولی میگه خونه قیمتش میره بالا ماشین میاد پایین

عزیزم یکاری کن هی با اژانس برو خونه مامانت بیا

بگو از الان اماده شیم واسه بی ماشینی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
سیاست چطوری؟

قلق شوهرتون به دست بگیرین.شوهر من از دلخوری و قهر کردن من بیزاره.اسم دخترمم بیارم وسط جونشم میده.هر وقت بخاد ا سراف کنه میگم آینده دخترتو میفروشی واز این جور چیزا

[QUOTE=83140538]خونسرد چیه کلی حرص خوردم بخدا ولی میگه خونه قیمتش میره بالا ماشین میاد پایین[

اگه خونه می خرین به شرطه ها و شروطه ها

خونه به نام همسرت باشه

خونه رو به مدت محدود بدین تا بتونن پس انداز کنن تو اون مدت , مثلا 3 سال

برای شاغل شدنم صلوات بفرستین ، اگه فرستادید بگین منم برای شما بفرستم

فقط طبق تجربه بگم بعدها حقتون رو گذاشت کف دستتون ناراحت نشین.

دقیقا همینه ، ماهم تجربه مشابهش رو داشتیم، طرف ماشینشو میفروشه میده به برادرش که مهریه بده با گذشت سال ها هنوزم که هنوزه نداده و گفته ندارم بماند که...

هر دم از این باغ بری میرسد.خدا شانس بده شوهر من دانشجو بود ما شهر غریب برادرا جلوی پدرشان هم برای کمک میگرفتن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم بهش میگم ولی میگه دم عید ماشینو خوب می خرن برادرشم مستاجره

وااا 

رو چه حساب خوب؟؟؟

بگو عید مردم چی میگین راجبمون! خودمونو بی ماشین کنیم که چی!

مردام همه خل شدن!

اصولا چرا باید تو بی ماشین بشی که جاریت خونه از خودش بشینه!

حالا خونه رو شوهرت به نام داداشش قراره بکنه یا نه؟؟؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

به شوهرت بگو باشه ميخواي به برادرت كمك بكني خونه يخر واسش اما به نام من بشه اينجوري هر سه تاتون راضي هستين هم شوهرت واسه داداشش خونه خريده هم به نام شما شده هم برلدرش مستاجر نيستش

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده