2777
2789
عنوان

همسرم میخواد ماشینشو بفروشه برای برادرش خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 123 پست

من به شوهرم فهماندم چراغی که به خونه واجبه به مسجد حرامه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اگه خونه بخره و به نام تو یا بچت بزنه ، اشکالی نداره

ی خونه سرمایه دارین همیشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
حرص خوردم خیلی اگه بخواد به نام برادرش بزنه که کلی جیغ و داد می کنم

اصلا قهر کن

دعوا راه بنداز

بگو حق بچه های منه

چرا بره به شکم بچه های داداشت

رو چه حسابی

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
قلق شوهرتون به دست بگیرین.شوهر من از دلخوری و قهر کردن من بیزاره.اسم دخترمم بیارم وسط جونشم میده.هر ...

شوهر من خیلی خوب و مهربونه ولی خیلی منطقیه یعنی مثلا دیشب رفته فرش خریده واسه خونه ولی حاضر نیست مثلا با همین پول طلا بخرن واسه من با هیچ ترفندی گول نمیخوره  چیکارش کنم؟

قلق شوهرتون به دست بگیرین.شوهر من از دلخوری و قهر کردن من بیزاره.اسم دخترمم بیارم وسط جونشم میده.هر ...

عزیرم اینا یمدت جواب میده ی مدت دیگه مرد ب خودش میاد دیگه میخای چیکار کنی نزار این کار عادی شه دیدم ک میگم

شوهر من خیلی خوب و مهربونه ولی خیلی منطقیه یعنی مثلا دیشب رفته فرش خریده واسه خونه ولی حاضر نیست مثل ...

برا منم طلا نمیخره .شدیدا هر چی درمیاریم پس انداز میکنیم تا مغازه بخریم.بعدشم قراره پس انداز کنیم وسایل ناقص خونه رو تکمیل کنیم بعدش اگه خدا بخاد نوبت طلای من میرسه.البته من خودم پس اندازامو طلا میخرم به دور از چشم شوهر😶😶