2777
2789
عنوان

برنامتون واسه روز مادر چیه؟

264 بازدید | 31 پست

من دورم از مادرمو مادرشوهرم

فقط باید تلفنی تبریک بگیم البته کادوشون محفوظه

من فقط وفقط دعاشونو میخام ...

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزهدیه شون نخریدم😑اگه فقط گل بخرم زشته؟

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
من بخاطر یه سری اتفاقات کل موجودی کارتم خالی شد الا فقط در حد هفتاد تومن میتونم کادو بگیرم  بن ...

اخی عزیزم اشکال نداره اینکه چقد میگیری مهم نیست 

بنظرم نقد تقدیمشون کن دستشونوببوس دعا بگیرتاخدا جیبت رو پربرکت کنه

هفته پیش کادو مامانم و مادرشوهرم رو دادیم چون وسط هفته هست نمیتونم برم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
هنوزهدیه شون نخریدم😑اگه فقط گل بخرم زشته؟

من که بیشترازهرچی گل دوس دارم هدیه بگیرم واسه مادرا هم خوبه بنظرم 

گل هر مونثی رو خوشحال میکنه

من که بیشترازهرچی گل دوس دارم هدیه بگیرم واسه مادرا هم خوبه بنظرم  گل هر مونثی رو خوشحال میکنه

❤👌ممنون ازنظرت

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)