2777
2789

خانمهایی که کارمندید جاهای خصوصی

من دیروز اومدم سرکار

البته بگم که حدود سه سال سابقه داشتما

اما نمیدونم چرا انقدر حس بدی دارم

دلم میخواست گریه کنم دیروز عصر

محیطش خوبه آدماش خوبن کارش خوبه ولی جدیدن حس میکنم بدم میاد یکی بهم فرمان بده همش میگم کاش اصلا نمیرفتم از طرفیم میگم حیفه بذار تا بچه ندارم کار کنم

شماها هم اینجورید؟؟؟

روزای اولته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همه این حس و دارن روزهای اول 

بعد خوب میشه

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

نه همچین حسی ندارم یکم دم نوش ارامش بخش بخور و بیشتر استراحت کن خداروهم شکر کن بابت همه ی نعمت هاش دوست من ☺ 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 8 سال سابقه کار دارم و قراردادیم دوماه پیش یه نفر استخدام شد حالا با پارتی یا هرچی استخدامش پیمانی بود انداختنش یه جای خیلی خوب و من از این بابت خییییییییییلی ناراحت بودم چون منی که 8 سال زحمت اینکارو کشیدم بهم این پست رو ندادن و یکی که تازه استخدام شده اومد پست گرفتو شد مافوق من........جالبیش اینجاس که فرستادنش پیش من آموزشش بدم که بعد من زیر دستش کار کنم و اون بخواد بمن دستورم بده

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
من 8 سال سابقه کار دارم و قراردادیم دوماه پیش یه نفر استخدام شد حالا با پارتی یا هرچی استخدامش پیمان ...

خب پیمانی حتما با آزمون اومده 

ولی اونایی ک قراردادی هستن بدون آزمون میرن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خب پیمانی حتما با آزمون اومده  ولی اونایی ک قراردادی هستن بدون آزمون میرن

نه بابا خودش میگه اصلا آزمون ندادم گفت سهمیه داشتم بهم زنگ زدن گفتن بیا سرکار 

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
نه بابا خودش میگه اصلا آزمون ندادم گفت سهمیه داشتم بهم زنگ زدن گفتن بیا سرکار 

واقعا 

خوش ب حالش

فرزند شهیده؟؟

خودت با آزمون رفتی ؟؟

نه عزیزم من آزمون ندادم هشت سال پیش درخواست کار داده بودم اتفاقی یه نفر استعفا داد منو جاش گذاشتن

واقعا  خوش ب حالش فرزند شهیده؟؟

نه گفت بابام جانبازه..........الان گفت بهم گفتن بعد از سه ماه رسمیت میکنیم...........من ناراحتیمو نشونش ندادم تازه بهشم کلی آموزش دادم ولی توخودم ناراحتم که ای کاش یه آزمون میگرفتن منم پیمانی میشدم........البته خداروشکر بازم اینکارو دارم

نه گفت بابام جانبازه..........الان گفت بهم گفتن بعد از سه ماه رسمیت میکنیم...........من ناراحتیمو نش ...

عجبب

آره خدا رو شکر این کار داری 

ان شالله رسمی هم بشی 

اصولا بعد چند سال رسمی میکنن 

قراردادی ی جورایی آدم خیالش راحت نیست